تعداد موارد فروش فرزند محدود و قابل کنترل است
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از مهر، معصومه آباد، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: طرح عقیم سازی به معنای عدم توان حل مساله است در حالی که انتظار میرود در ارائه راهبرد به ویژه از سوی مسئولان دولتی راهکاری برای توانمندسازی ارائه داده شود نه آنکه افراد را ناتوان کرد چرا که بدین ترتیب افراد در چرخه آسیب، تثبیت میشوند.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه مساله آسیبهای اجتماعی یک معلول است، اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی علتهای بیشماری دارد و علتهای آن از فقر معیشتی گرفته تا بیسوادی و بسیاری از معضلاتی است که یک بخش آن اجتماعی و تنها بخشی از آن فردی است.
آباد افزود: در جریان آسیب اجتماعی، فرد دچار یک بیماری اجتماعی میشود ولی این بدان معنا نیست که فرد آسیب دیده به بیماری ژنتیکی یا ارثی مبتلا شده است و برای آن تصمیم مقطوع النسل شدن گرفته شود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: در هیچ کجای دنیا عقیم سازی یک راهکار نیست و آسیب شناسان و جامعه شناسان در بررسی آسیبها اعم از اعتیاد، روسپیگری، فقر و فحشاء بر این اعتقاد هستند که آسیبهای اجتماعی یک چرخه است که از این خانه به خانه دیگر میرود.
وی افزود: باید از کارشناسانی که راهکارهای اینچنینی مطرح میکنند، سوال کرد که که آیا عقیم سازی فرد آسیب دیده به معنای خروج این فرد از چرخه آسیب است؟
آباد اظهار کرد: تنها ارتقاء عزت نفس، ارائه سرویسهای اجتماعی که معمولا دولتها به افراد ارائه میدهند در کنار توانمندسازی آسیب دیدگان اجتماعی منجر به حیات دوباره آنها میشود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تجربیات نظام جمهوری اسلامی در سالهای ابتدای انقلاب برای مقابله با آسیبهای اجتماعی حوزه زنان گفت: با تدابیر صورت گرفته، بسیاری از این افراد توبه کردند و به خانه و خانواده بازگشتند از این رو این تجربه نشان میدهد باید سرویس اجتماعی از سوی بدنه دولت بیشتر شود تا افراد به چرخه زندگی بدون آسیب برگردانده شوند.
انتهای پیام/