چاپ دوم «غزل اجتماعی معاصر» منتشر شد
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا،این کتاب، در جلد نخست، در هفت مقاله به بررسی غزل فارسی از ابتدا تا پایان دولت اصلاحات میپردازد. در ادامه گفتوگوی مفصل گروس عبدالملکیان با مهدی مظفری ساوجی پیرامون شعر اجتماعی ادبیات فارسی، به نقل از «رادیو فرهنگ»، آمده است.
فصلهای بعدی کتاب به گزیده غزل اجتماعی معاصر از ۱۲۸۵(انقلاب مشروطه) تا ۱۳۳۲( کودتا)، ۱۳۳۲ تا ۱۳۵۷(انقلاب اسلامی)، و ۱۳۵۷ تا ۱۳۸۴(پایان دولت اصلاحات) اختصاص دارد. پایانبخش کتاب، کتابشناسی منابع و مراجع و فهرست اعلام است.
این اثر بعد از انتشار مورد توجه بسیاری از اهالی قلم و هنر قرار گرفت و باعث شد اساتیدی نظیر بهاالدین خرمشاهی، مرتضی کاخی، محمدعلی بهمنی، مسعود کیمیایی، اسدالله امرایی، منصور اوجی، فاضل نظری، سعید بیابانکی، ناصر فیض و... به تحسین آن بپردازند و دیدگاههایشان را دربارهٔ آن منتشر کنند.
نکته شایان توجه اینکه، اثر حاضر در واقع چاپ دوم «شهد اما شوکران» است که مؤلف، در سال ۱۳۸۴ منتشر کرده بود و منوچهر آتشی در مقالهٔ مفصلی که در روزنامهٔ «شرق» منتشر کرد، با اشاره به اینکه اثر فوق مورد توجه دکتر شفیعی کدکنی قرار گرفته، به تحسین و تحلیل آن پرداخت.
انتهای پیام/