جلوگیری از تولید کالاهای آسیب رسان امکان ندارد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، رسول دیناروند در همایش هفته سلامت گفت: امروز در حوزه غذا بیشترین نگرانی مربوط به افرادی است که در حوزه تغذیه انرژی بیش از حدی دریافت میکنند.
وی با تأکید بر همکاری فرابخشی بین سازمانهای غذا و دارو، دامپزشکی و استاندارد که باید در سطح کشور و همچنین در عرصههای بینالمللی افزایش یابد، افزود: این سازمانها هماکنون اختلاف نظرهایی دارند ولی این اختلاف نظرها به مردم ضرر نخواهد زد و در حال کمشدن است و نسبت به دوران گذشته نیز کمتر شده است.
رئیس سازمان غذا دارو بیان کرد: مردم فکر نکنند ما میتوانیم کالاهای آسیبرسان را از بازار حذف کنیم زیرا باید عادت غذایی را اصلاح کرد بنابراین نمیتوانیم جلوی تولید این کالاها را بگیریم ولی میتوان مصرف آنها را کاهش داد ولی نباید انتظار داشت محدودیتی در تولید آنها ایجاد کرد زیرا در هیچ کشور دنیا چنین روشی وجود ندارد ولی در محصولات میتوان نمک، روغن و قند آنها را کاهش داد.
انتهای پیام/