دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 دی 1395 - 11:28

جشنواره غذای سالم در سپیدان برگزار شد

جشنواره غذای سالم به منظور ایجاد شور و نشاط بین دختران دانشجو و تبادل و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی در خوابگاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان برگزار شد.
کد خبر : 146982

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «جشنواره غذای سالم به همت امور دانشجویی واحد سپیدان و معاونت فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شهرستان سپیدان در خوابگاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان با استقبال چمشگیر دانشجویان برگزار شد و دانشجویان به پخت غذاهای سالم وسنتی با توجه به شرایط اقلیمی خود پرداختند.»


احمد مصلی‌نژاد هدف از برگزاری اینچنین جشنواره‌هایی را معرفی غذای سالم و شناساندن فرهنگ اقوام ایرانی به همدیگر و زنده نگه داشتن و تبادل و تدام فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی دانست و افزود: «باتوجه به استقبال بیشتر مردم به غذاهای بیرون بر و متاسفانه غذاهایی با پخت سریع و فست فود‌ها کمتر کسی به دنبال غذاهای محلی و سنتی است و این نوع جشنواره‌ها برای الگوسازی نسل جوانان و مادران آینده و پرهیز از غذاهای امروزه و فست فود برگزار شد.»


وی خاطرنشان کرد: «در این نوع جشنواره علاوه بر رقابت و یک نوع مسابقه خود به عنوان کلاسی آموزشی محسوب می‌شود و پس از اتمام جشنواره یک دوره کلاس از سوی افراد بر‌تر، برای دانشجویان برگزار شد.»


در پایان پس از امتیازدهی از سوی داوران به نفرات برگزیده جوایزی اهدا شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب