دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 دی 1395 - 09:40

کاهش 40 درصدی ابتلا به سرطان با تغذیه سالم

مدیر کمپین «1،2،3 غذای سالم» گفت: با پیشگیری و تغذیه سالم، می‌توان تا 50 درصد از بیماری‌های قلبی و عروقی، 30 تا 40 درصد از سرطان‌ها و 80 درصد از دیابت جلوگیری کرد.
کد خبر : 144244

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، کمپین« 1،2،3 غذای سالم» با عنوان بسیج ملی تغذیه سالم به منظور فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی در زمینه اصلاح الگوی غذایی مناسب و کاهش مصرف قند، نمک و چربی که مهمترین عوامل سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی است از 29 آذر تا 15 دی در سراسر کشور اجرا می‌شود.


در این طرح مراکز خدمات جامع سلامت با حضور بیش از 800 کارشناس تغذیه در سراسر کشور آماده خدمات مشاوره رایگان به عموم مردم هستند. همچنین در مدارس و مراکز آموزش و پروش نیز جلسات آموزشی برای مربیان، اولیا و دانش آموزان برگزار می‌شود.


همزمان جشنواره غذای سالم نیز با حضور کارشناسان تغذیه در دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار می‌شود.


علاوه بر مراکز وابسته به وزارت بهداشت، اداره کل سلامت شهرداری نیز با آموزش و اطلاع رسانی در سطح شهرها با انجام آموزش از طریق فرهنگسراها و خانه‌های سلامت و نیز راه اندازی اتوبوس‌های تغذیه سالم ونصب پیام‌های‌های تغذیه سالم در فضای تبلیغات شهری در این بسیج ملی مشارکت می‌کند.


زهراعبدالهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه سالم وزارت بهداشت که مدیریت این کمپین را بر عهده دارد هدف از اجرای این طرح را بهبود تغذیه سالم دانست که در صورت فرهنگ‌سازی همگانی می‌تواند تا 50 درصد از بیماری‌های قلبی وعروقی، 30 تا 40 درصد از سرطان‌ها و 80 درصد از دیابت‌ را کاهش دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب