کاهش عوارض جراحی از طریق روشهای کم تهاجمی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عبد الرسول اکبریان در خصوص دومین همایش بین المللی روشهای کم تهاجمی زنان و سیزدهمین همایش بین الملی زنان و مامایی، افزود: در سالهای اخیر جراحیهای زنان پیشرفت خوبی کرده و عوارض پس از جراحی بسیار کاهش یافته است.
وی گفت: جراحیهای کم تهاجمی توسط دستگاه انجام میشود و متخصصان با آموزش لازم قادر به انجام این گونه عملهای جراحی هستند و آنچه در این جراحیها حائز اهمیت است تشخیص محل نیازمند جراحی است.
اکبریان با بیان اینکه سرعت بهبودی بیمار در این روشها بسیار کم است، افزود: جای این جراحیها محدود به یک یا دو نقطه است و زیبایی بیمار در طی آن حفظ می شود.
استفاده از لاپاراسکوپی برای درمان بیماریهای جنین
در ادامه، دکتر شهلا چایچیان اظهار کرد: امروزه روشهای کم تهاجمی فقط به عنوان یک روش جراحی نیست بلکه هر روشی در هر شاخهای از پزشکی به خصوص در رشته زنان باعث شود که درمانهایی با تهاجم کمتری برای بیماران انجام شود و با نتایج بهتر و صدمات کمتر، بیمار را از آن بیماری نجات دهیم میتوانیم به آن عنوان کم تهاجمی دهیم.
وی با اشاره به استفاده از روش لاپاراسکوپی برای تشخیص بیماریهای جنین مثل سندروم دان، گفت: با استفاده از این روش میتوان بیماریهای گوارشی و بعضی بیماریهای قلبی جنین را درمان کرد.
به گفته چایچیان، اکنون تنها در دو مرکز شیراز و تهران، استفاده از لاپاراسکوپی برای درمان بیماریهای جنین انجام میشود.
این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: استفاده از روشهای جراحیهای کم تهاجمی بیشتر برای بیماریهایی مثل فیبرمهایی که باعث خونریزی مکرر و سقط جنین میشوند یا پلیپها یا ضایعات اندومتر، استفاده می ود چرا که تا سالهای قبل باید عملهای بزرگی انجام میشد اما امروزه با این روش و با یک بستری نیمه روز در بیمارستان فرد درمان میشود.
بر اساس این گزارش، دومین کنگره بین المللی روشهای کم تهاجمی زنان و مامایی و سیزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران در روزهای ۳۰ دی تا ۳ بهمن در مرکز همایش های رازی برگزار میشود.
انتهای پیام/