آغاز نخستین پویش مردمی جلوگیری از اسراف غذا با حضور ابتکار
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ایسنا، این پویش مردمی سعی در ایجاد حساسیت اجتماعی درقبال غذاهای اسراف شدهای دارد که در چرخه مصرف قرار نمیگیرند و پیش یا پس از ورود به سفره از بین میروند.
معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست در این خصوص گفت: پویشهایی که شاید در نگاه اول کوچک به نظر برسند در فضای کلان تاثیرات بزرگی میگذارد. 27 میلیارد متر مکعب آب در سال با به هدر رفتن غذا از بین میرود. این غذا از مزرعه تا سفره و حتی بعد از آن به هدر میرود.
وی ادامه داد: با هدر رفتن غذا فقط همان غذا نیست که از بین میرود. بلکه همه آب، انرژی، هزینه و زحمتی است که کشاورز و دامپرور برای آن کشیده است نیز به هدر میرود.
رئیس سازمان محیط زیست افزود: کشوری که در گذشته نه چندان دور برای هر دانه گندم ارزش قائل بود و هدر دادن برنج و نان را با توجه به آموزههای دینی گناه میدانست امروز میزان قابل توجهی از غذا را هدر میدهد.
انتهای پیام/