دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 ارديبهشت 1394 - 09:29
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری:

آموزش شناخت مخاطرات مصرف مواد غذایی غیراستاندارد در هفته سلامت

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از آموزش شناخت مخاطرات مصرف مواد غذایی غیراستاندارد در هفته سلامت خبر داد.
کد خبر : 14131

به گزارش گروه اجتماعی آنا، سید احمد صفوی با اشاره به اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی در این هفته گفت: برگزاری ۲۲ جلسه آموزشی شناخت مخاطرات حاصل از مصرف مواد غذایی غیراستاندارد، روش‌های جلوگیری از کاهش کیفیت و فساد مواد غذایی و همچنین روش‌های پیشنهادی تامین و خرید بهداشتی محصولات غذایی در طول این هفته، در دهکده‌های سلامت، بوستان‌ها، سرای محلات و فرهنگسراهای مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه طبق برنامه زمان بندی که آدرس آن‌ها در پرتال سازمان http//mayadin. tehran. ir قابل مشاهده است، به مرحله اجرا در آمده است.


وی همچنین ادامه داد: انجام برنامه غربالگری سلامت اعم از تست فشار خون و قند خون در ۶۰ مرکز تابعه که شامل ۱۵میدان، ۴۲ بازار و ۳ ساختمان ستادی است، از دیگر برنامه‌های سازمان میادین در هفته سلامت خواهد بود.


وی با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۵ میلادی در خصوص روز جهانی بهداشت که تحت عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» نامگذاری شده است، یادآور شد: سازمان مدیریت میادین در حمایت از تولید، توزیع و عرضه محصولات سالم و ارگانیک اقدام به برپایی ۱۱ غرفه عرضه این محصولات در دهکده‌های سلامت با همکاری اداره کل سلامت شهرداری کرده است.


مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به درج شعارهای هفته سلامت سال ۱۳۹۴ بر روی نایلکس‌های مصرفی و فاکتورهای فروش محصولات میوه و تره بار و مواد غذایی با پوشش روزانه بیش از ۴۵۰ هزار نفر مراجعه کننده به میادین و بازار‌ها اضافه کرد: توزیع ۲ هزار عدد پوستر هفته سلامت، تهیه و تولید تبلیغات محیطی با شعار و لوگوی هفته سلامت و نصب آن در مراکز تابعه سازمان و همچنین پخش پیام‌های صوتی در میادین و بازار‌ها از دیگر برنامه‌های هفته سلامت است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب