دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 آذر 1395 - 13:09
وزیر بهداشت در کنفرانس جهانی ارتقاء سلامت مطرح کرد

احداث ۶ هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه نشین شهری/ کاهش میزان شکر و نمک در محصولات غذایی

وزیر بهداشت با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته، گفت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.
کد خبر : 136463

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت در پنل نهمین کنفرانس جهانی ارتقا سلامت در شانگهای چین در خصوص اقدامات ایران در اصلاح فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقا همکاری‌های بین بخشی به منظور اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ایران، گفت: در این راستا با دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف تفاهم‌‌نامه‌هایی منعقد شده که به مرحله امضا و اجرا رسیده است.


وزیر بهداشت از کاهش 50 درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.


وی افزود: باید میزان اسید چرب آزاد را تا 5 سال آینده به صفر برسانیم.


هاشمی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه بهداشتی با اشاره به احداث 6 هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهری، افزود: هر 3 پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل می‌دهد و به ازای هر 2 هزار ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه در پایگاه‌های بهداشتی حضور دارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب