دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1395 - 15:57

تاکسی گردشگری در اصفهان راه اندازی می شود/ اصفهان میزبان جشنواره غذاهای سنتی ایرانی

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان از تدوین دستورالعمل راه اندازی تاکسی گردشگری در شهر اصفهان خبر داد.
کد خبر : 136183

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، محسن یارمحمدیان در جمع نمایندگان ارگانهای مختلف استان از جمله استانداری، کمسیون گردشگری شورای شهر اصفهان، سازمان تاکسیرانی، کمیته خدمات کمسیون گردشگری اتاق بازرگانی، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان بر لزوم راه اندازی تاکسی گردشگری اصفهان تأکید کرد.


یارمحمدیان افزود: بنا داریم در جلسه ای با حضور نمایندگان کلیه ارگانهای دولتی و بخش های خصوصی که با موضوع گردشگری مرتبط هستند، دستورالعمل اجرائی در خصوص راه اندازی تاکسی گردشگری اصفهان تدوین گردد.


وی همچنین ادامه داد: مقرر گردید شرکت های سرمایه گذار پیشنهادات خود را در خصوص تاکسی گردشگری به اداره کل میراث فرهنگی اصفهان اعلام و نیز اتاق بازرگانی اصفهان در خصوص چگونگی اجراء و ساز و کار شرکت های حمل و نقل گردشگری (تاکسی گردشگری) در کشور های خارجی مطالعه و نتیجه را در جلسه آتی مطرح نمایند.


اصفهان میزبان جشنواره غذاهای سنتی ایرانی


مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: همزمان با فرارسیدن ماه مبارک ربیع الاول اصفهان میزبان جشنواره غذاهای ایرانی با شعار سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری خواهد بود.


فریدون اله یاری در نشست هم اندیشی برگزاری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری که با حضور نمایندگان نهادهای مختلف استان از جمله مسئولین معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان، اتاق بازرگانی، شهرداری، صدا و سیما، نیروی انتظامی، و مراکز دانشگاهی برگزار شد با اعلام این مطلب افزود: امسال در تاریخ 11 آذر ماه، همزمان با روز اول ربیع الاول، اصفهان میزبان این جشنواره با حضور استان های اصفهان، تهران، البرز، قم و مرکزی خواهد بود.


وی همچنین تأکید کرد: در این جشنواره تلاش داریم تا با پرداختن به سنت های بومی خود از جمله غذاهای سنتی به توسعه پایدار صنعت گردشگری در قالب گردشگری فرهنگی یاری رسانی کنیم.


مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان همچنین در همین راستا تاکید کرد: این جشنواره بزرگ از بخشهای متنوعی تشکیل شده که از آن جمله می توان به بخش نمایشگاه با حضور استانهای یاد شده در قالب معرفی آداب و سنن و سوغات غذایی، معرفی محصولات غذایی، معرفی رستوران و سفره خانه های سنتی استانها و معرفی صنایع دستی وغذاها و شیرینی های محلی هر استان اشاره کرد.


اله یاری همچنین به سایر بخش های این جشنواره اشاره کرد و افزود: همچنین در این جشنواره در بخش کارگاههای آشپزی نحوه طبح و تهیه انواع غذاهای ایرانی، نوشیدنی و دمنوش های محلی، و همچنین نحوه آماده سازی، انواع شیرینی، کیک و پیش غذاهای ایرانی به علاقمندان آموزش داده خواهد شد.


مدیر کل میراث فرهنگی استان به برپایی همایش و کارگاههای محلی نیز در این جشنواره اشاره داشت و افزود: برگزاری همایش های گردشگری و غذا، همایش غذای سالم و ارگانیک ویژه گردشگری، همایش نقش بانوان در احیای سفره ایرانی و همایش کیفیت خدمالت غذا در سفر از جمله همایش های پیش بینی شده جهت برگزاری در این جشنواره خواهد بود.


جشنواره غذاهای سنتی ایرانی و گردشگری با شعار «سفره ایرانی و فرهنگی گردشگری» از تاریخ 11 تا 13 آذر ماه سال جاری به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، با حضور استانهای اصفهان، تهران، البرز، قم، مرکزی، در شهر تاریخی اصفهان برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب