دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گزارش آنا از فروش فیلم‌های در حال اکران

گیشه‌ای که چنگی به دل نمی‌زند

بالاخره اکران فیلم «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی به پایان رسید و حالا با وجود افت آمار فروش در 6 ماه  دوم سال، باید دید چه فیلم‌های می‌توانند مانع از بی‌میلی مخاطبان شوند و روند مثبت فروش سینما در سال اخیر را ادامه دهند.
کد خبر : 135507

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی موفق شد طی 77 روز اکران عمومی به فروش 15 میلیارد و 400 میلیون تومان برسد و پرفروش‌ترین فیلم سال شود. البته «فروشنده» همچنان به صورت محدود و تک‌سئانس در بعضی از سینماها مثل هنر و تجربه نمایش داده می‌شود. پس از فیلم فرهادی که این‌روزها در سینماهای فرانسه اکران شده، «خشکسالی و دروغ» و «سیانور» پرفروش‌ترین فیلم‌های روی پرده سینماها هستند و تازه‌ترین فیلم اصغر فرهادی هم‌اکنون در 180 سالن سینما در فرانسه اکران شده و طی 10 روز 115 هزار مخاطب به تماشای آن نشسته‌اند.




«خشکسالی و دروغ» به کارگردانی پدرام علیزاده که دومین فیلم سینمایی خود را بر اساس نمایشنامه موفقی از یعقوبی ساخته، در 49 روز اکران عمومی، بیش از 2 میلیارد و 330 میلیون تومان فروش داشته است.



«سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی بعد از یک ماه در اکران عمومی توانسته به فروش 1 میلیارد و 886 میلیون تومان برسد. شعیبی در «سیانور» سراغ تاریخ معاصر و اتفاق‌هایی رفته است که در سینما و تلویزیون کمتر به آن پرداخته شده است: «سیانور» سعی کرده روایت بی‌طرفانه‌ای از گروه‌های سیاسی قبل از انقلاب و اختلافات داخلی‌شان داشته باشد و با وجود بی‌میلی مخاطبان به دیدن چنین فیلم‌هایی در سالن‌های سینما، موفق شده است، با مخاطب ارتباط خوبی برقرار کند و فضا و تصاویر درستی از تهران دهه قبل از انقلاب 57 در اختیارشان قرار بدهد.



«آس و پاس» به کارگردانی آرش معیریان و تهیه‌کنندگی عبدالله علیخانی و محمد حسین فرح‌بخش هم پس از یک ماه 1 میلیارد و 600 میلیون تومان فروش داشته است.



«نیمه شب اتفاق افتاد» به کارگردانی تینا پاکروان با بازی رویا نونهالی و حامد بهداد هم یکی از دیگر فیلم‌های میلیاردی سینمای ایران است که با وجود اکران یک ماهه توانسته 1 میلیارد و 20 میلیون تومان در گیشه بفروشد.



«متولد۶۵» به کارگردانی مجید توکلی فیلم‌اولی هم یکی از فیلم‌هایی بوده که با استقبال نسبی مخاطب قرار گرفته و همان‌طور که از اسمش هم بر‌می‌آید با نشانه گرفتن متولدین دهه 60 و روایتی عاشقانه از زوجی میان جوان‌های بی‌شمار این نسل، توانسته پس از 3 هفته اکران عمومی با فروش 605 میلیون تومان هفته را به پایان برساند.



«یتیم خانه ایران» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی که یکی از گران‌ترین فیلم‌های امسال سینمای ایران است اما فروش قابل قبولی نداشته و با وجود حمایت‌های بی‌شمار و فروش بلیت‌های نیم‌بها به ارگان‌های دولتی برای حفظ گردن سینمای سرگروه به فروشی بهتر از 295 میلیون در 23 روز دست نیافته است. این فیلم روایتگر قحطی و به همراه آن، طاعون و مرگ‌ومیر گسترده ایران در اوایل قرن سیزدهم هجری شمسی است.



همچنین فیلم سینمایی «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار هم در نهمین روز اکرانش 360 میلیون تومان فروش داشته است.


«این زن حقش را می‌خواهد» به کارگردانی محسن توکلی و تهیه کنندگی ناصر شعبانی پس از 34 روز 273 میلیون فروش داشته است.


«فرار از اردو» هم به کارگردانی غلام‌رضا رمضانی و به تهیه‌کنندگی حسن آقاکریمی که محمد بحرانی به عنوان یکی از بازیگران اصلی در آن ایفای نقش کرده هم پس از 9 روز فقط 13 میلیون تومان فروش داشته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب