دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آبان 1395 - 13:55
معاون اداره کل نظارت بر فراوده‌های غذایی سازمان غذا و دارو تاکید کرد

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای میلیون‌ها زائر عتبات

معاون اداره کل نظارت بر فراوده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: تولید فرآورده‌های غذایی با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه‌ای مناسب به صورت انبوه برای موقعیت های ویژه مانند ایام اربعین و زائران عتبات ، ضروری است.
کد خبر : 135071

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، منوچهر دادگر نژاد، تصریح کرد: اربعین حسینی و خیل عظیم مشتاقان به زیارت سرور شهیدان فارغ از مباحث معنوی ارزشمندی که در بسیاری از امور مطرح می‌شود از زوایای تخصصی دیگری نیز قابل توجه است که بحث تامین و توزیع غذای سالم از جمله آنهاست.


وی گفت:‌ بحث تأمین و توزیع غذای سالم در شرایط بلایای طبیعی مختلف، جنگ، حملات تروریستی و هرگونه حادثه پیش بینی نشده مهم است و در برخی موارد می‌تواند تبدیل به چالشی جدی شود.


وی اضافه کرد: از این منظر است که در حوزه پدافند غیر عامل موضوع افزایش ماندگاری غذا بسیار حائز اهمیت جلوه می‌کند.


دادگر نژاد گفت: برای نمونه زائران اباعبدالله الحسین (ع) برای بهره‌مندی هر چه بیشتر از حال و هوای معنوی اربعین در طول مسیر پیاده روی متقاضی محصولات متنوع، خوش طعم، بهداشتی و با کیفیت هستند که همگی به طور مستقیم با فناوری تولید در ارتباط است.


معاون اداره کل نظارت بر فراوده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، ادامه داد: امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک است و در این میان بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری است.


دادگر نژاد افزود: آینده صنعت غذا، متعلق به محصولات و فرآورده‌هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند خلاء و نانو دنبال می‌کنند.


وی یادآور شد: این موضوع توجه ویژه به تولید مواد غذایی با ماندگاری بالا را امری اجتناب‌ناپذیر کرده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب