دوستی: تعداد مدارس فرسوده پایتخت بیشتر از محرومترین استانها است /550 مدرسه در بافت فرسوده و ناپایدار قراردارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، اسماعیل دوستی در نطق پیش از دستور خود که در جلسه سیصد و ششم شورای اسلامی شهر تهران بیان میکرد در دفاع از عملکرد دولت در کاهش آلودگی هوا گفت: بدون شک دولت و شهرداری به فکر کاهش آلودگی هوا هستند و نباید تمامی تقصیرها را بر گردن دولت و یا شهرداری انداخت.
وی تصریح کرد: پروژههای مربوط به کاهش آلودگی هوا زمان بر هستند و تمامی موضوعات با همگرایی سیاسی دولت و شهرداری و بودجه در اختیار آنها حل نمی شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه به مصوبه شورای شهر تهران در خصوص ایجاد دو پمپ سوخت رسان در هر منطقه اشاره کرد و گفت: تاکنون تنها در سه منطقه 15 و 18 و 22 هرکدام یک پمپ نصب شده است.
دوستی با بیان اینکه این اقدام سبب کاهش مصرف سوخت در شهر میشود ابراز امیدواری کرد هرچه سریعتر این مصوبه عملیاتی شود.
وی همچنین به موضوع پارکبانان اشاره کرد و گفت: هم اکنون پارک بانان از ساماندهی خوبی برخوردار نیستند و درآمد شفافی ندارند ضمن اینکه مدت قرارداد برخی از پیمانکاران در این حوزه به پایان رسیده است که باید مورد بررسی و برنامه ریزی قرار گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین به موضوع واگذاری فروشگاههای زنجیرهای شهروند و شهر آفتاب به بانک شهر اشاره و تاکید کرد: بررسی و تصمیم گیری در خصوص این کار باید پیش از ورود شورای شهر به موضوع بررسی بودجه صورت گیرد تا تکلیف شورای شهر در حوزه بدهیهای شهرداری مشخص شود.
دوستی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع پاکبانان اشاره کرد و گفت: برخی از رفتگران حقوق خود را دیر دریافت میکند که این موضوع آنها را با مشکلات زیادی رودرو میکند و شهرداری باید پیمانکاران را موظف به پرداخت به موقع حقوق پاکبانان کند.
وی در ادامه به موضوع نطق پیش از دستور خود وارد شد و گفت: شهر تهران در دوره مدیریت شهری پس از انقلاب دو شهردار داشت که طولانیتر از دیگران بر این سمت بودند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: غلامحسین کرباسچی در حدود 9 سال شهردار بود و محمد باقر قالیباف نزدیک به 11 سال این سمت را بر عهده داشته است و هر دو این افراد خدماتی را به شهر داشتهاند که قابل تقدیر است.
دوستی تصریح کرد: در زمان کرباسچی به موضوعات فرهنگی و هنری پرداخته شد که جای تشکر دارد و در زمان قالیباف نیز این توجه به مساجد صورت گرفت اما آنچه امروز از آن غفلت شده است توجه به مدارس است.
وی اظهار کرد: هم اکنون 550 مدرسه در شهرتهران است که در بافت فرسوده و ناپایدار شهر قراردارند؛ من 3 سال استاندار محرومترین استان کشور بودم ولی مدرسهای اینگونه در این استان ندیدم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: البته این تفاوت به این دلیل است که دولت به فکر استانهای محروم است و شهرداری نیز وظیفهای قانونی در این خصوص ندارد.
دوستی گفت: شهرستان تهران 22 منطقه و شهرهای آفتاب و کن را دارد این درحالی است که بودجه تخریب و نوسازی مدارس سالانه در حدود 10 میلیارد تومان است که اگر بخواهیم همه این مدارس را نوسازی کنیم با این بودجه زمانی در حدود 100 سال نیاز است.
وی اظهارکرد: هم اکنون در شهر تهران در حیاطی 200 متری در حدود 350 دانش آموز درس میخوانند و در برخی مدارس به ازای هر 80 دانش آموز یک سرویس بهداشتی وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه زیربنای تربیت و حتی تزکیه در مدارس ایجاد میشود، خواستار ارائه لایحهای توسط شهرداری برای نوسازی سالانه 10 مدرسه در شهر تهران شد.
کمک شهرداری به مدارس تهران
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران پس از اسماعیل دوستی اظهار کرد: یکی از مهمترین کمکهایی که امروز شهرداری تهران انجام میدهد کمک به مدارس است و پس از مدارس به سایر حوزهها کمک می کند.
وی کمک به مدارس را مستلزم ارائه برنامه دانست.
مجتبی عبدالهی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران پس از نطق عضو شورای شهر در خصوص کمک به مدارس گفت: مدیریت شهری تهران هر ساله بودجه قابل ملاحظهای را برای نگهداشت و بازسازی مدارس در شهر تهران هزینه میکند و بخش زیاد این بودجه در فصل تابستان و طرح استقبال مهر تخصیص اعتبار میشود.
وی تصریح کرد: هم اکنون اعتبار مصوب شورای شهر برای این موضوع در حدود 30 میلیارد تومان است ضمن اینکه سایر حوزههای شهرداری نیز در قالب برنامه های تعریف شده کمکهای زیادی به مدارس میکنند و وضعیت نسبت به گذشته خیلی خوب است.
انتهای پیام/