ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا امولسیونهای افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزایش مدت زمان نگهداری آنها میشود.
محققان دریافتند در موشها، مصرف مداوم 2 امولسیون متداول منجر به تغییراتی در باکتریهای روده شد که این تغییرات عامل محرک التهاب و سرطان روده شدند. این 2 امولسیون شامل پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز بودند.
سرطان روده علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در سراسر دنیاست. شواهد متعددی نشان میدهد که میکروبهای روده در بروز سرطان روده نقش دارند.
امیلی ویینوی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «شیوع سرطان روده از اواسط قرن ۲۰ به شدت در حال افزایش است. ویژگی اصلی این بیماری، وجود میکروبی تغییریافته در روده است که باعث ایجاد محیطی مناسب و مطلوب برای تشکیل تومورها میشود.»
همین تیم تحقیق در گزارشات قبلی خود اعلام کرده بودند که مصرف امولسیونهای رژیمی موجب ایجاد التهاب با درجه پایین در روده میشود.
انتهای پیام/