نقش شبکه بزرگ آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در گواهی و تاییدیه ارگانیک و سالم بودن محصولات کشاورزی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هیاتی از اعضای انجمن جهانی تحقیقات ارگانیک(ISO FAR ) پس از بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران با جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در این دیدار درباره اهمیت تولید ارگانیک برخی از محصولات کشاورزی و دامی همچون ماهی قزلآلا و تیلاپیا، پسته، میگو، انار، خاویار، زعفران، گیاهان دارویی و معطر مانند گلمحمدی، باریجه، زیره و غیره در اراضی کشاورزی و دامداری و دامپروری ایران به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی مطالبی بیان کرد.
دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی گفت: «ایران به دلیل داشتن اراضی خردهپا و وجود نیروی انسانی فراوان و همچنین داشتن دانش سنتی کافی میتواند پتانسیل خوبی برای کشت ارگانیک محصولات کشاورزی داشته باشد.»
وی اظهار کرد: «شبکه بزرگ آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر ایران با داشتن امکانات و تجهیزات فراوان و پیشرفته همچون GC، MS/GC، HPLC و آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی و وجود نیروهای متخصص همچون اعضای هیأت علمی، کارشناسان، دانشآموختگان، پژوهشگران و نخبگان جوان میتواند در گواهی و تاییدیه ارگانیک و سالم بودن محصولات کشاورزی کمک شایانی به دستگاههای دولتی و خصوصی در امر توسعه و فرهنگسازی مصرف محصولات ارگانیک داشته باشد.»
رئیس واحد شهرکرد همچنین از برگزاری نمایشگاه محصولات ارگانیک، طبیعی، سالم و سنتی از سوی این واحد دانشگاهی و با همکاری معاونت پژوهش و فنآوری، پژوهشگاه مرکزی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر ارتباط با صنعت و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در اسفند امسال در تهران خبر داد.
در این جلسه که با حضور دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اعضای انجمن بینالمللی ایزوفار با ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیتهای مشترک و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای تولید محصولات کشاورزی ارگانیک استقبال کردند.
انتهای پیام/