همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی برگزار میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدحسین عزیزی، رئیس همایش تکنوفود در این خصوص گفت: همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی همچون دوره گذشته با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی، بررسی روشهای افزایش ماندگاری محصول در بخشهای تهیه مواد اولیه، فرآوری و بسته بندی، بررسی تخصصی افزودنیهای مورد استفاده در صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصان، کارشناسان و مسئولان فنی صنایع غذایی، معرفی جایگزینهای طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنیها و مواد نگهدارنده، معرفی روشهای جدید آنالیز افزودنیهای صنایع غذایی، ارائه توانمندیهای شرکتهای ایرانی ارائه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و زمینه سازی ایجاد و افزایش ظرفیتهای تولید فرآوردههای غذایی با ماندگاری بالا مورد نیاز در کشور برگزار میشود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در خصوص سر فصلهای علمی این همایش، افزود: مواد اولیه صنایع غذایی، تکنولوژیها و روشهای تولید، بسته بندی و نگهداری، پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذایی و نیز گیاهان دارویی سرفصلهای اصلی این همایش هستند که با حضور مدیران ارشد حوزه سلامت و صنایع غذایی کشور، استادان، متخصصان و کارشناسان داخلی و خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد.
عزیزی ضمن بیان مهلت ارسال مقاله تا 15 آذرماه امسال، ارائه مقالات علمی منتخب به صورت سخنرانی و پوستر، ارایه مورد کاوی های منتخب صنایع غذایی، ارائه طرحهای پژوهش و فراخوان ارایه راه حل، معرفی تکنولوژیهای نو در افزایش ماندگاری محصولات صنایع غذایی، برگزاری سمینارها و کارگاههای آموزشی و کلینیک مشاوره صنایع غذایی و اعطای گواهی نامه از ISC و ثبت مقالات در SID از دیگر برنامههای این همایش اعلام کرد.
وی از ایجاد نمایشگاه تخصصی در کنار این همایش خبر داد و گفت: نمایشگاه تخصصی معرفی فرآوردههای غذایی و روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی در سه بخش معرفی غذاهای آماده و دیگر فرآوردههای غذایی ماندگار، ارایه دهندگان خدمات، تجهیزات و روشهای تولید فرآوردههای غذایی و معرفی تکنولوژیهای نوین بستهبندی برگزار خواهد شد.
عزیزی افزود: شرکتهای فعال در حوزههای خدمات و تجهیزات صنایع غذایی، تامین کنندگان مواد اولیه صنایع غذایی، فعالان حوزه بسته بندی و همچنین شرکتهای تولید کننده فرآوردههای غذایی جهت معرفی انواع غذاهای آماده و دیگر محصولات تولیدی با قابلیت ماندگاری بالا تولید و در بازار عرضه میشود، در این همایش و نمایشگاه حضور دارند.
انتهای پیام/