مدیرکل نظارت و ارزیابی سازمان غذا و دارو اعلام کرد
بازنگری در استانداردهای سبد غذایی مطلوب با هدف کاهش مصرف نمک
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: برای ارتقای سلامت و کاهش بیماریهای غیرواگیر همچون بیماریهای قلبی و عروقی برنامههای مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک درحال انجام است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هدایت حسینی گفت: به منظور ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماریهای غیرواگیر همچون بیماریهای قلبی و عروقی برنامههای مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک در سطح کشور در حال انجام است.
وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآوردههای غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویتهای سیاستهای وزارت بهداشت است.
حسینی تصریح کرد: به همین منظور با تعریف کارگروههای تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.
انتهای پیام/