گلخانه واحد سروستان به زیر کشت رفت
دکتر حسین میلادیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، دلیل ورود واحد سروستان به کشت گلخانهای را وجود آب، خاک و نیروی انسانی مورد نیاز در دانشگاه عنوان کرد و گفت: «در طرح احداث این گلخانه به معنای واقعی شعار اقتصاد مقاومتی به عمل تبدیل شد زیرا هزینه احداث آن کمتر از 50 درصد برآورد اولیه و رقمی حدود 30 میلیون تومان بود که تعجب کارشناسان امر را برانگیخت.»
رئیس واحد سروستان ادامه داد: «نکته قابل توجه این گلخانه، اجرای مدیریت آن از سوی کارکنان واحد و وجود مشتری برای محصولات آن از اکنون است.
وی اظهار کرد: «با توجه به وجود رشته صنایع غذایی و تغذیه در این واحد دانشگاهی، میتوان در این واحد چرخه کامل محصولات ارگانیک را که نیاز امروز و اصلی جامعه ماست به انجام رساند و این موضوع باعث شده است که محصولات این گلخانه از اکنون دارای مشتری باشد.»
میلادیان از اجرای فازهای بعدی ایجاد گلخانه خبر داد و گفت: «در مرحله اول کاشت در گلخانه، کشت خیار درختی انجام شده است که این کشتها با توجه به نیاز بازار و فصول مختلف سال متفاوت خواهد بود.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان ابراز امیدواری کرد که سری اول محصولات این گلخانه تا اواسط آذر برداشت و به بازار عرضه شود.
انتهای پیام/