برنج قهوهای را وارد سبد غذایی کنید
به گزارش گروه اجتماعی از سازمان غذا و دارو، مینو حاجیان افزود: غلات کامل و سبوس دار از جمله سالمترین مواد غذایی محسوب میشوند و مصرف برنج قهوهای همراه با مصرف غلاتی مانند جو و گندم، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
وی تصریح کرد: برنج قهوهای از ارزش غذایی بالاتری نسبت به برنج سفید برخوردار است.
حاجیان ادامه داد: کیفیت پخت برنج قهوهای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و لازم است به تدریج با فرهنگ سازی، ترویج خواص برنج قهوهای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوهای، این ماده غذایی در رژیم غذایی هفتگی مردم قرار گیرد.
کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، یادآور شد: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه 92 در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری اجرا شده است و این سازمان برای واحدهای متقاضی فرآوری و بسته بندی برنج قهوهای، پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی صادر میکند.
حاجیان اضافه کرد: پس از برداشت پوسته ابتدایی، خارجیترین لایه شلتوک در کارخانه فرآوری، برنج سفید حاصل میشود که لایه سبوس آن گرفته شده است و هرچه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس کمتری داشته و شفاف و شیشهای تر خواهد بود.
انتهای پیام/