گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری نکنید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، اگر از آن دسته افرادی هستید که گوجه فرنگیها را در یخچال نگهداری میکنند شاید با خواندن این مطلب دیگر این کار را انجام ندهید.
محققان دریافتهاند اگرچه ظاهرا با نگهداری گوجه فرنگی در یخچال آن را میتوان برای مدت بیشتری حفظ کرد اما حالا مشخص شده که با این کار مزه آن از بین میرود.
البته تا پیش از این نیز مشخص شده بود که قرار گرفتن این ماده غذایی در محیط سرد یخچال مزه و طعم آن را از بین میبرد اما علت آن مشخص نشده بود.
اکنون محققان مطالعاتی انجام دادهاند که جزئیات آن در ژورنال آکادمی ملی علوم آمریکا منتشر شده است.
بر اساس این تحقیقات، زمانی که دمای محیط اطراف گوجه فرنگی کاهش مییابد (همانند دمای درون یخچال) ژنهای مسئول طعم و مزه این ماده مهم غذایی عملا از کار میافتند.
دنیس تیمن از دانشگاه فلوریدا که در این بررسی حضور داشته میگوید: وقتی گوجه فرنگی در یخچال قرار میگیرد عملکرد ژنهای تأثیرگذار در ایجاد طعم مخصوص آن منجمد شده و دیگر عملکرد همیشگی را ندارند.
به گفته محققان، باید توجه داشت که با قرار دادن گوجه فرنگی در محیطهای سرد همچون یخچال، طعم آن از بین رفته و با خارج کردن آن از یخچال نیز قابل بازگشت نخواهد بود.
انتهای پیام/