آمار ۴۰ درصدی قاچاق مکالمات بینالمللی
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، مجید میرزایی در توضیح ترافیک مجاز و غیرمجاز اظهار کرد: انتقال ترافیک تلفنی یا همان مکالمات بینالملل حق حاکمیتی دولت است و شرکت ارتباطات زیرساخت به نمایندگی از دولت گیتهایی را تعیین کرده که حالت مجاز ترافیک بینالملل باید از این گیتها به خارج از کشور (اصطلاحا اورجینیت) شده و از همین گیتها هم وارد کشور (اصطلاحا ترمینیت) شود و هر ترافیکی که خارج از این گیتها رد و بدل شود غیرمجاز است.
وی با تاکید بر وجود انتقال غیرمجاز مکالمه در کشور، اظهار کرد: برآوردها نشان میدهد که حدود ۴۰ درصد ترافیک بینالمللی کشور در حال حاضر به صورت غیرمجاز منتقل میشود که هم به صورت ترمینیشن از خارج کشور وارد و هم بصورت اورجینیشن از کشور خارج میشود، بدون اینکه وارد گیتهای شرکت ارتباطات زیرساخت شوند. این درحالیست که زیرساخت به عنوان نماینده دولت اختیار انحصاری ارائه این سرویس را دارد و ترافیک بینالملل حق حاکمیتی دولت و شرکت ارتباطات زیرساخت است.
مدیرکل امور تجاری شرکت ارتباطات زیرساخت درباره آمار مکالمات تلفنی بینالمللی بیان کرد: تقریبا روزی چهار تا پنج میلیون دقیقه ترافیک بین المللی از طریق گیتهای زیرساخت با سایر کشورها و بهویژه کشورهای همسایه رد و بدل میشود.
میرزایی همچنین با بیان اینکه آمار دقیق ترافیک قاچاق مشخص نیست، افزود: سرویس پرفیکس ۰X۰ از جمله ۰۲۰، ۰۳۰، ۰۴۰، ۰۵۰، ۰۶۰ و سرویس IP to IP - همان مکالماتی که با کارت از ISP ها (ارائهدهندگان خدمات اینترنتی- خریداری میشود) را در کنار سرویس ۰۰ برای ساماندهی ترافیک بین الملل ایجاد کردیم و با این کار بخش قابل توجهی از ترافیک شبکه بین الملل ساماندهی شده و از گیتهای زیرساخت منتقل میشود.
وی ادامه داد: اما با این حال بخشی از ترافیک کماکان از مسیرهای غیرمجاز رد و بدل میشود که البته برای مقابله با این پدیده راهکارهایی را نیز استفاده می کنیم. اما به هر حال برخی سودجویان تمایل دارند باز هم به روال کار غیرمجاز خود ادامه دهند.
انتهای پیام/