دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مهر 1395 - 14:13
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

گوشت نذری را از مراکز معتبر تهیه کنید

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با تاکید براینکه گوشت نذری باید از مراکز معتبر تهیه شود، عنوان کرد: گوشت‌هایی که دارای نشان استاندارد است در شرایط مناسبی ذبح و نگه‌داری شده و برای استفاده قابل اطمینان‌ هستند.
کد خبر : 124937

دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره نحوه نگه‌داری از گوشت برای نذورات، گفت: به افراد توصیه می‌شود برای طبخ نذورات خود از گوشت‌های دارای نشان استاندارد سازمان دامپزشکی استفاده کنند و در صورت در اختیار داشتن دام زنده، فرآیند ذبح را در کشتارگاه‌‌ها انجام دهند.


وی افزود: گوشت‌هایی که دارای نشان استاندارد است در شرایط مناسبی ذبح و نگه‌داری شده و برای استفاده مطمئن‌تر هستند.


جعفریان با بیان اینکه علاوه بر تهیه نوع نگه‌داری گوشت نیز ضروری است، یادآور شد: گوشت‌هایی که از ذبح دام به‌دست می‌آیند و یا از فروشگاه‌ها تهیه می‌شوند نباید بیش از یک ساعت در فضای بیرون یخچال نگه‌داری شود.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نگه‌داری گوشت به خصوص گوشت تازه در فضای بیرون یخچال احتمال آلودگی را افزایش می‌دهد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب