مصرف مواد غذایی ناسالم موجب افزایش بیماریهای غیرواگیر شده است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر امید عبدی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار کرد: چاقی در برخی جوامع و سوء تغذیه در برخی مناطق دیگر جهان از جمله مشکلات تغذیهای مردم است و میبایست با تاکید بر الگوی غذایی سالم به ترویج رویکرد سازمان جهانی بهداشت در تقویت کشاورزی خانگی بپردازیم چون کمبود غذا و مشکلات ناشی از آن گریبان همگان را خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه سیاست سازمان غذا و دارو حمایت از تولید غذای فراسودمند است، عنوان کرد: افزایش بیماریهای غیر واگیر در جامعه به دنبال الگوی ناصحیح تغذیه و مواد غذایی ناسالم رخ داده است که در این زمینه جامعه باید به سمت الگوی مصرف غذای سالم رفته، از استفاده بیش از حد از چربی، ترشی، نمک و شکر به عنوان سموم سفید پیشگیری کند.
عبدی کاهش قابل توجه در تولید مواد غذایی ناسالم را مفید ارزیابی کرد و گفت: متأسفانه وجود این مواد بر سرسفره مردم و در منازل هنوز وجود دارد به نحوی که میانگین مصرف قند در ایران 66 گرم است درحالی که در جهان 44 گرم است، مصرف نمک 5.12 گرم است که در جهان 5 گرم است که این وضعیت مناسبی نیست.
وی یادآور شد: هم اکنون طراحی صبحانه سالم در ادارات انجام میشود و تلاش صورت گرفته در جهت افزایش استفاده از غذای پروبیوتیک در جامعه است به طوری که نه تنها آنچه میخوریم ارزش غذایی داشته باشد بلکه بتواند در کاهش بیماریها هم مؤثر باشد.
انتهای پیام/