خواص سرکه سیب در کاهش وزن و حفظ سلامت روده ها
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، کارشناسان توصیه میکنند مصرف مخلوط سرکه سیب و آب به عنوان یک عامل بازدارنده اشتها عمل کرده و به افراد کمک میکند تا کمتر مواد خوراکی در بین روز مصرف کنند و مقدار غذای مصرفیشان به اندازه متوسط باشد.
این اکسیر جادویی قرنهاست که به عنوان یک ماده همه کاره و پرفایده برای بدن استفاده میشود. دارای عوامل ضدمیکروبی و ضدقارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می شود.
مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از 12هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.
مواد تشکیل دهنده سرکه سیب
به گفته محققان، سرکه سیب سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، پروبیوتیکها و آنزیمهاست. بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم از جمله مواد مغذیای هستند که بعد از تخمیر سیب و تبدیل به سرکه، همچنان در آن باقی میمانند و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
اسیداستیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم غذا توسط بدن میشود. همچنین اسیداستیک موجب کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش ابقاء آب می شود.
به گفته ربکا لی، پایه گذار منابع طبیعی سلامت در نیویورک، فواید کاهش وزن سرکه سیب ناشی از رشتههای پروتئینی موجود در سرکه سیب ارگانیک است که متشکل از سلولز و اسید استیک است. این رشته های پروتئین حاوی آنزیمها و باکتریهای مفیدی هستند که خواص متعددی به سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده میبخشند.
کارشناسان تغذیه توصیه میکنند بهتر است سرکه سیب با یک لیوان بزرگ آب رقیق شود و یا یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب به یک لیوان آب اضافه شود. لی توصیه میکند بهتر است بیش از 2 تا 4 قاشق سوپخوری سرکه در روز مصرف نشود.
مطالعه محققان در سال 2012 نشان میدهد مصرف بیش از اندازه زیاد اب و سرکه با خطراتی برای سلامت همراه است که علائم آن شامل خستگی، از بین رفتن حس چشایی، عدم تحمل سرما، از بین رفتن قدرت ماهیچهها، رنگ پریدگی پوست، جوشهای پوستی، زخم دهان، ریزش مو، مشکلات بینایی، کرختی و بی حسی، و افسردگی است.
انتهای پیام/