توضیحات شیهان محمد منصوری درباره رشد ورزش کیوکوشین
به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، کیوکوشین یکی از سبکهای کاراته غیرکنترلی است. این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-۱۹۲۳0) استاد ژاپنی (کرهای تبار) هنرهای رزمی بنیان نهاده شد. او که بعدا به لقب سوسای سازمان جهانی کیوکوشین کای کان کاراته دست یافت در 27 جولای 1923 میلادی در کره متولد شد.
فدراسیون جهانی کیوکوشین
Kyokushin World Federation
فدراسیون جهانی کیوکوشین، فدراسیونی غیر انتفاعی است که بر اساس قوانین دموکراتیک و مطابق با قوانین حقوقی بین المللی رسماً در تاریخ 20 آگوست 2010تأسیس شده است. ریاست آن به عهده شیهان لوک هالندر (دان9) از کشور هلند می باشد. ایشان از شاگردان ارشد سوسای اویاما بنیانگذار کیوکوشین کاراته میباشند و چهارمین نفر در دنیا هستند که مبارزه 100 نفره را زیر نظر سوسای اویاما در سال 1967انجام داده است. در زمان حیات سوسای اویاما، شیهان هالندر سمت ریاست کیوکوشین اروپا را نیز برعهده داشتند. بعد از فوت سوسای اویاما، شیهان هالندر ریاست کیوکوشین اروپا و آفریقا و همچنین عضویت کمیته فنی سازمان جهانی کیوکوشین IKO را برعهده داشتند. این فدراسیون با سازمان گایس که یکی از معتبر ترین سازمانهای ورزشی و مرتبط با کمیته بین المللی المپیک (IOC) می باشد همکاری تنگاتنگی به منظور حضور این رشته در بازیهای المپیک دارد.
برگزاری کلیه درجات دان و آزمونها در این فدراسیون بر اساس قواعد و اصول منطبق بر آموزه های سوسای اویاما می باشد. این فدراسیون هر ساله مسابقات جهانی و بین المللی در رده های بزرگساان و جوانان هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان در سراسر جهان برگزار می نماید.
کیوکوشین KWF جمهوری اسلامی ایران
نمایندگی فدراسیون جهانی کیوکوشین در ایران بهعهده شیهان محمد منصوری فرد (دان 6)، دارنده مدال طلای مسابقات جهانی 1999 توکیو ژاپن و مربی تیم ملی سبکهای آزاد فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران می باشد.
شیهان منصوری فرد که تلاش زیادی را برای پیشرفت ورزش کیوکوشین ایران انجام داده، برای رشد رشته ورزشی کیوکوشین و ایجاد فدراسیونی مستقل برنامههای مختلفی را اجرا و در دست اجرا دارد. وی در این باره متنی را نوشته و برای آگاهی علاقهمندان در اختیار ما قرار داده است که این متن به شرح زیر است:
با توجه به قدمت حدود 50 ساله کیو کو شین کاراته و علاقه مندان بسیار زیاد این رشته در ایران، متأسفانه به دلیل عدم برنامه ریزی منسجم ، هدفمند ، هوشمندانه و نبود زیرساخت مناسب نسبت به سایر کشورهای صاحب نام در این رشته فاصله معنا داری پیدا کرده ایم، و با وجود استعداد های بسیار زیاد به سمتی نرفتیم که در این رشته خود را در بین کشورهای صاحب نام مطرح و در زمینه های برگزاری مسابقات ، سمینارها و کمپهای مختلف بتوانیم با آنها رقابت کنیم.
با احترامی که برای تمام اساتید دیگر سبکها و مسئولان آنها قائل هستم، اگر میخواهیم در رشتههای رزمی بهویژه کیو کوشین پیشرفت کنیم باید مانند کشورهای صاحب نام که موفقیت آنها مقطعی نیست بلکه استمرار دارد الگوبرداری کنیم و این مهم با ترسیم چشم انداز مشخص، تدوین برنامه راهبردی و اقدامات عملیاتی ، قابل دستیابی می باشد.
با توجه به مطالبی که بیان شد سبک کیو کو شین KWF با تمام کاستی ها و مشکلات موجود در نظر دارد با بهره گیری از تجربه و دانش اساتید مطرح در این مسیر گام بردارد .
به طور مثال با مد نظر قرار دادن برنامه ریزی راهبردی سبک که برای خود تدوین کرده ایم ، در تاریخ 25 و 26 شهریورماه طبق تقویم ورزشی سالانه مسابقات قهرمانی کیوکوشین KWF کشور در تمامی رده های سنی با حضور بیش از 360 شرکت کننده در سالن شهید معتمدی تهران برگزار شد، از نکات هائز اهمیت این دوره از مسابقات می توان به نحوه برگزاری مسابقات با این کیفیت که 20 روز قبل از مسابقات با انجام ثبتنام از شرکت کنندگان منتخب 17 استان و قرعه کشی و ارائه جدول و برنامه مسابقات، ساعت ورود و محل استقرار و اسکان تیمها ، از قبل مشخص و به نمایندگان استانها و مربیان ارائه گردید ،که تمام این موارد طبق استانداردهای بینالمللی انجام و با الگوبرداری از مسابقات اتحادیه و فدرلسیون جهانی با موفقیت صورت گرفت ، شرکتکنندگان میدانستند با چه شخص از کدام استان باید مبارزه کنند و تمام این کارها به این دلیل انجام شد تا جوانان و نوجوانان ما با استانداردهای جهانی و نظم حاکم بر مسابقات بیشتر آشنا شوند. که این موضوع هم بهنوبه خود در کشور بیسابقه بود.
انتهای پیام/