آزمایشگاه همکار استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان افتتاح شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان در این مراسم، راهاندازی آزمایشگاه همکار استاندارد را الگوی ارزشمندی از همکاری سازنده معاونتهای مختلف دانشگاه با حوزه پژوهش و فناوری دانست و آن را گامی عملیاتی از پروژه ایجاد مرکز تجارت بینالمللی کشمش برشمرد.
دکتر عباس جهانبخشی با تاکید بر رسالت دانشگاه در آموزشهای کاربردی و کارآفرین از حضور تاثیرگذار صاحبان صنایع در دانشگاه خبر داد و گفت: « تفاوت این آزمایشگاه با سایرین در این است که اصحاب صنعت با دسترسی به اعضای هیات علمی مجرب علاوه بر شناسایی مشکل در این آزمایشگاه میتوانند از بررسی علل و ارایه راهکار نیز بهرهمند شوند.»
وی ادامه داد: «ارتباط موثر دانشگاه با صنعت، به عنوان وظیفهای در معاونت پژوهش و فن آوری تعریف شده تا با آموزش کاربردی دانشجویان شرایط طراحی تحقیقات متناسب با نیاز صنایع را مهیا کرده و دانشگاه را در مسیر مناسبی قرار دهد.»
راه اندازی آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو در آینده ای نزدیک خبری بود که رئیس دانشگاه آزاد تاکستان در کنار دهها ظرفیت آزمایشگاهی و کارگاهی دیگر از آن نام برد.
وی تا توجه به تاکید آیت الله هاشمی رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تقویت شبکه گسترده آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با عنوان طرح ساها، این طرح را یک ظرفیت ملی خوانده و به توانمندیهای آن در خدمت به اقتصاد کشور پرداخت. »
جهان بخشی با تاکید بر ضرورت توجه والدین بر شرایط دانشگاه محل تحصیل فرزندانشان، خاطرنشان کرد: «این دانشگاه با سابقهای سی ساله آماده ارایه کیفیتی متفاوت بر جویندگان علم است.»
رئیس دانشگاه آزاد تاکستان گفت: «ظرفیت این مرکز آزمایشگاهی در ایجاد منابع درآمد پایدار است که میتواند دانشگاه را در مسیر استقلال از شهریه دانشجویی کمک کند.»
فرماندار تاکستان هم در این مراسم از شهرستان تاکستان به عنوان پایتخت انگور کشور نام برد و با توجه به تولید سالانه هشتاد هزار تن کشمش در این شهرستان با ارزش صادراتی نزدیک به یکصدو پنجاه میلیون دلار، به ضرورت ارتقا سطح دانش در تامین استانداردهای بین المللی تاکید کرد.
سیاوش طاهرخانی از تلاشهای دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان در ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه قدردانی کرد و راه اندازی آزمایشگاه همکار استاندارد در دانشگاه را فرصتی ویژه برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی دانست.
وی ابراز امیدواری کرد در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده این فرصت زمینه رقابت موثرتر ایران در بازارهای بین المللی را مهیا سازد.
از آنجایی که ایران پس از ایالات متحده و ترکیه، سومین صادرکننده کشمش در سطح جهان است، انتظار میرود این آزمایشگاه با تسریع فرآیند صدور گواهی استاندارد محصولات غذایی در شناسایی و معرفی استانداردهای سایر کشورها برای رفع موانع صادرات محصولات غذایی، موثر واقع شود.
انتهای پیام/