برای نخستین بار در گیلان صورت گرفت

موافقت وزارت بهداشت با راه‌اندازی آزمایشگاه‌های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه در دانشگاه آزاد لاهیجان

برای نخستین بار در گیلان موافقت اصولی راه‌اندازی و بهره‌برداری آزمایشگاه‌های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه از سوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به دنبال به عضویت درآمدن مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در شبکه راهبردی ریاست جمهوری و نیز اخذ مجوز استاندار کنسرو مواد غذایی از موسسه استاندارد ایران، موافقت اصولی راه‌اندازی و بهره‌برداری آزمایشگاه‌های همکار و مجاز کنترل مواد اولیه فرآورده‌های خوردنی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، دارویی، بیولوژی و تجهیزات و ملزومات پزشکی از سوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان صادر شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با توجه به اهمیت و ارزش این دستاورد ارزنده پژوهشی اظهار کرد: «به درخواست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در پنجاه و پنجمین کمیته بررسی و تائید صلاحیت آزمایشگاه‌های همکار و مجاز با ایجاد آزمایشگاه‌های مجاز با دامنه عملکرد آزمایشگاه کنترل مواد فرآورده‌های خوردنی و آشامیدنی، آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی، آزمایشگاه سموم و آلاینده ها و پسماندها از سوی سازمان غذا و دارو موافقت اصولی به عمل آمد.»


دکتر سهراب کردرستمی افزود: «دامنه عملکرد آزمایشگاه‌های کنترل مواد فرآورده‌های خوردنی و آشامیدنی شامل دامنه عملکرد آزمون‌های فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی کمپوست، کنسرو، غلات و حبوبات و فرآورده‌های آن شامل نوشیدنی دم کردنی و آب معدنی و نیز در بخش آزمایشگاه‌های تخصصی میکروبیولوژی شامل دامنه عملکرد مواد فرآورده های غذایی، آرایشی بهداشتی و در بخش آزمایشگاه کنترل سموم و آلاینده‌های پسماندها شامل دامنه عملکرد فلزات سنگین در مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می‌شود.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان لاهیجان از پیگیری‌ها و تلاش‌های موثر حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد و سایر همکاران این حوزه به خاطر اینکه برای نخستین بار در حوزه پژوهشی موفق به کسب این موفقیت ارشمند شدند، تشکر و قدردانی کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا