دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مراحل آماده‌سازی پخت درازترین شیشلیک دنیا به طول 200 متر +تصاویر

پروژه پخت درازترین شیلشلیک دنیا به طول 200 متر صبح امروز در منطقه ییلاقی شاندیز مشهد کلید خورد.
کد خبر : 116252

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، صبح امروز گروهی از آشپزان و رستوران‌داران شاندیزی گردهم آمدند و از مراحل مختلف آماده‌سازی سیخ 200 متری شیشلیک بازدید کردند. در این مراسم تعدادی از پیشکسوتان شهر گوشت‌های قطعه‌قطعه شده را سیخ گرفتند و ادامه کار را به آشپزان سپردند.


امشب قرار است با حضور سلطانی فر، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و استاندار خراسان رضوی جشن ملی شیشلیک در شاندیز برگزار شود. رونمایی از حکم ثبت ملی شیشلیک شاندیز و پخت شیشلیک 200 متری به منظور ثبت در کتاب رکوردهای گینس از جمله برنامه‌های این مراسم است.




اکبر ایزدی، مدیر رستوران ارم شاندیز و یکی از سرمایه‌گذاران پروژه شیلیک 200 متری به خبرنگار آنا گفت: بیش از 250 کیلوگرم گوشت خالص برای برنامه امروز خریداری شده و حدود صد نفر آشپز در مراحل پخت این شیشلیک بی‌نظیر مشارکت دارند.




وی افزود: قبلا پخت شیشلیک 30 متری را در رستوران ارم امتحان و مشکلات کار را شناسایی کرده‌ایم. سخت‌ترین بخش پخت این شیشلیک این است که باید شدت گرما و حجم شعله آتش را در کل طول 200 متر به صورت هماهنگ حفظ کنیم. همچنین چرخاندن سیخ هم جزو سختی‌های کار است که برای آن چاره‌ای اندیشیده‌ایم.




به گفته اکبر ایزدی، مدیر رستوران ارم شاندیز اجرای این پروژه حدود 60 میلیون تومان هزینه در پی داشته که این هزینه توسط ده نفر از رستوران‌داران شهر تامین شده است.



ایزدی در پایان تاکید کرد: با هدف کمک به خانواده های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد، شیشلیک های امشب بسته بندی می‌شود و در اختیار افراد تحت پوشش قرار می گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب