وزیر کار: صندوقهای تأمین اجتماعی حیات خلوت هیچکس نیست
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، علی ربیعی که برای پاسخ به سوال نادر قاضی پور نماینده ارومیه در جلسه علنی امروز -سهشنبه- مجلس حضور پیدا کرده بود اظهار کرد: ارزیابی عملکرد صندوقهای تامین اجتماعی و شرکتهای سرمایه گذاری باید بر اساس شاخصههایی مثل حفظ استقلال صندوقها، مبارزه با فساد، مدیریت و کارآمدی، بهره وری و استفاده از سرمایههای موجود انجام شود.
وی افزود: امروز این صندوقها حیات خلوت هیچکس نیست و خود ساختار صندوقها برای آنها تصمیمگیری میکنند. منشور اخلاقی آنها نیز در سال 92 ابلاغ شده است. همچنین اسامی اعضای هیات مدیره صندوقها و شرکتهای تامین اجتماعی در هیچ کدام از گزارش ها نبود به جز بانک رفاه که از نظام پولی و بانکی کشور تبعیت میکرد.
وزیر کار همچنین خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این بود که در انتساب مدیران صندوقها افراد لایق را بر اساس شایسته سالاری انتخاب کنیم. همچنان که امروز در راس صندوقها اقتصادیترین مدیران قرار دارند. البته من نمیتوانم این را انکار کنم که ممکن است در جایی با چنین وسعتی تخلفی هم از سوی مدیری اتفاق بیافتد اما بنا در این صندوقها در سلامت بوده است.
ربیعی با بیان اینکه استراتژی انقباضی و انبساطی در صندوقها تبیین شده خاطرنشان کرد: آیا ما حق داریم به اموال کارگران در بستری که آماده نیست چوب حراج بزنیم؟ ما معتقدیم صندوقها باید چرخش داشته باشند و سرمایه گذاری در آنها صورت گیرد و سعی کردیم که با خارجیها هم در این زمینه مذاکره کنیم.
وی با بیان این که حقوق های نجومی در هیات مدیره شستا وجود نداشته اظهار کرد:این ها افراد زحمت کشی هستند وما سالمترین افراد را برای این سمت انتخاب کردیم، ببینید که دریافتی آنها نسبت به بخش خصوصی چقدر بوده است. در بهترین حالت مبلغ 13 میلیون تومان بوده. پرداختی ما به گونهای است که برخی میگویند مدیران در این مجموعه نمیمانند.
ربیعی درباره پرونده تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی در مجلس نهم نیز گفت: در این پرونده جای شاکی عوض شده و من متهم شدم زیرا رئیس سازمان تامین اجتماعی وقت از من شکایت کرده است اما من هر آنچه در توان داشتم انجام دادم و در دادگاه هم به اتهامات پاسخ دادم و قطعا از این پرونده عقبنشینی نمیکنم.
وزیر کار با بیان اینکه مبارزه با فساد در صندوقهای تامین اجتماعی همچنان پیگیری میشود تصریح کرد: ما با ذوب آهنی مواجه شدیم که 7 هزار نیروی اضافه دارد یا زغال سنگ کرمان که 3 هزار نیروی اضافه دارد. من نمیتوانم سیاستهای بیرون کردن این افراد را دنبال کنم شما ببینید چه چیزی تحویل ما دادند وعملکرد ما چه بوده است. من اطمینان می دهم که این وزارتخانه کار دشواری دارد و نسبت به افزایش سرمایه و حفظ اموال کارگران دقت لازم را خواهد داشت.
انتهای پیام/