دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 شهريور 1395 - 15:31

آشنایی با مضرات مخرب قلیان

مطالعات نشان می‌دهد باکتری‌های موجود در محصولات تنباکو موجب التهاب در ریه‌ و همچنین بروز بسیاری از عفونت‌های دیگر می‌شود.
کد خبر : 113958

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، تحقیقات سازمان غذا و دارو آمریکا نشان می‌دهد محصولات تنباکو حاوی گونه‌های باکتری نظیر باسیل لیچنیفورمیس و باسیل پامیلوس است که موجب بروز مشکلات ریوی می‌شوند.


محققان دریافته‌اند که چندین گونه باکتری در محصولات تنباکو جویدنی می‌تواند موجب افزایش احتمال سرطان، عفونت‌های ریه، اسهال و استفراغ شوند.


استیون فولی، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «برخی گونه‌های باکتری موجود در این تنباکوهای جویدنی، عامل شیوع اسهال و استفراغ هستند. به علاوه آنها موجب تولید سم ملایمی می‌شوند که در نهایت بیماری‌های گسترده را در پی خواهد داشت.»


به گفته فولی، برخی گونه‌های باسیل و همچنین برخی رشته‌های باکتری‌های حلقوی می‌توانند موجب کاهش نیترات به نیتریت و در نهایت منجر به سرطان شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته