دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1395 - 12:42

اولین سوال مجلس دهمی ها از کابینه روحانی با توضیحات وزیر علوم به پایان رسید

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با طرح سوال از وزیر علوم چراغ اولین سوال مجلس دهم از کابینه حسن روحانی را روشن کرد و توضیحات وزیر علوم،‌تحقیقات و فناوری این سوال را ختم به خیر کرد.
کد خبر : 111589

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، هاجر چنارانی امروز، یکشنبه در صحن علنی خانه ملت در تشریح سوال خود از وزیر علوم اظهار کرد: آقای وزیر توضیح دهد چگونه می‌خواهد مشکل نیروهای حق‌التدریس و کسانی که در وزارت علوم سرگردان هستند را حل کند؟


وی ادامه داد: وزیر علوم شخصاً باید موضوع استخدامی نیروهای انتقالی از آموزش و پرورش به این وزارتخانه را پیگیری کند و بگوید تا چه زمانی قرار است تکلیف استخدامی این نیروها تعیین تکلیف شود.


چنارانی با بیان اینکه حق این نیروها بود که مانند بقیه استخدام می‌شدند و مشکلات زندگی‌شان کمتر می‌شد، گفت: آقای وزیر باید به ما قول دهد که چگونه و تا چه زمانی قرار است مشکل استخدامی مدرسین و اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای انتقالی از آموزش و پرورش به وزارت علوم را حل کند.


وی یادآور شد: وزارت علوم نباید این مشکل را به گردن وزارت آموزش و پرورش بیندازد، خوشبختانه هم‌اکنون در صحن علنی پارلمان همه نمایندگان دغدغه حل این مشکل را دارند و به صحبت‌های بنده گوش می‌دهند، اما فقط این آقای وزیر علوم است که به صحبت‌های بنده گوش نمی‌دهد.


هاجر چنارانی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: افرادی در وزارت‌ آموزش و پرورش با این شرایط بودند که استخدام شدند، ولی این نیروها به دلیل بی‌تدبیری وزارت علوم استخدام نشدند و مشکل آنان به گردن وزارت آموزش و پرورش انداخته شده است. این نیروها از وزارت آموزش و پرورش منتزع شدند، چطور وزارت علوم زمین و ساختمان را تصرف کرد، اما نیروها را استخدام نمی‌کند؟ متأسفانه در مملکت ما تنها نیروی انسانی است که ارزشی ندارد.


پیگیری حل استخدام حق‌التدریسی‌ها


در ادامه نشست علنی مجلس، محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: اگر قرار است مدرسین و اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای یا همان حق التدریسی‌ها در دانشگاه مسئول جذب شوند، به ردیف اعتبار و امکانات نیاز است.


وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش بر اساس قانون تعیین تکلیف استخدام حق‌التدریسی‌های آموزش و پرورش باید تا سقف 60 هزار نفر جذب می‌کرد. در سال 1390 رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس قبل خطاب به وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد این افراد نمی‌توانند جذب وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری شوند و بر استخدام این افراد در وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.


فرهادی ادامه داد:‌ در سال 1393 و در پی شکایت برخی از حق‌التدریسی‌ها، دیوان عدالت اداری خواسته‌ آنان را رد کرد، اما برخی از اساتید و مدرسان حق‌التدریسی که زمینه جذب در هیات‌های علمی را داشتند در فرایند جذب وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری قرار گرفتند در حال حاضر نیز وزارتخانه به دلیل فقدان ردیف استخدامی، امکانات و بودجه نمی‌تواند بقیه این افراد را جذب کند و اساسا جذب حق‌التدریسی‌ها در وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری محل قانونی ندارد.


وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری وقتی با فریادها و صدای بلند هاجر چنارانی که از وی می‌خواست تا قول دهد طی چند ماه آینده زمینه استخدام مدرسین و اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای را حل کند، روبرو شد وعده داد: هرچند که این مساله به وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری ربطی ندارد اما دنبال می‌کنم تا مجوز استخدام حق‌التدریسی ‌ها داده شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب