دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مرداد 1395 - 12:23

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: فعالیت بیش از 4هزار مدرسه با کمتر از 5 دانش‌آموز/ تخصیص 50 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه پیش دبستانی‌ها

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه 4 هزار و 800 مدرسه در کشور با کمتر از 5 دانش‌آموز فعال هستند، گفت: این موضوع نشان می‌دهد به طور جدی به دنبال افزایش تحت پوشش هستیم به طوری که در پیش‌دبستانی تحت پوشش از 38.2 درصد به 57 درصد در سال جاری رسیده و برای نخستین بار 50 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه آن پیش‌بینی شده است.
کد خبر : 108179

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی‌اصغر فانی در حاشیه سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار کرد: انسداد مبادی بی‌سوادی کار بسیار مهمی است و تا وقتی نتوانیم کودکان لازم‌التعلیم را به مدرسه ببریم بی‌سوادی را توسعه داده‌ایم.


وی افزود: مراجعه به خانه‌ها و شناسایی بچه‌های لازم‌التعلیم کار بسیار سختی است و در یک فقره 76 هزار کودک لازم‌التعلیم در استان‌ها و به خصوص در سیستان و بلوچستان، شناسایی و به کلاس‌های درس بازگشتند.


وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تصویب آئین‌نامه مدارس چند پایه و اساسنامه مدارس عشایری باعث ارتقای عدالت آموزشی می‌شود و در این راستا 4 استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، آذربایجان غربی و جنوب کرمان شناسایی و با همکاری کمیته امداد، بنیادهای مختلف، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش در جهت رفع محرومیت آموزشی آنها اقدام کردیم.


فانی با اشاره به اینکه 4 هزار و 800 مدرسه در کشور با کمتر از 5 دانش‌آموز فعال هستند، گفت: این موضوع نشان می‌دهد به طور جدی به دنبال افزایش تحت پوشش هستیم به طوری که در پیش‌دبستانی تحت پوشش از 38.2 درصد به 57 درصد در سال جاری رسیده و برای نخستین بار 50 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه آن پیش‌بینی شده است.


وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: بیش از 400 هزار دانش‌آموز اکنون در مدارس شبانه‌روزی تحصیل می‌کنند و می‌دانیم اسکان و تغذیه آنها مناسب نیست اما اقدام پسندیده جمع‌آوری این دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی است.


وی میزان تحت پوشش دانش‌آموزان در دوره متوسطه اول را 94 درصد عنوان و گفت: فاصله 6 درصدی کامل شدن مربوط به آموزش دختران و جلوگیری برخی خانواده‌ها از تحصیل دختران است؛ میزان تحت پوشش دختران از 47 درصد به 48.20 رسیده است.


فانی تأکید کرد: میزان تحت پوشش دانش‌آموزان در دوره دوم متوسطه نیز به 82 درصد رسیده است.


وی با اشاره به مشارکت خیرین در ساخت مدارس، عنوان کرد: در سال‌های اخیر 800 میلیارد تومان در هر سال به موضوع ساخت مدارس توسط خیرین اختصاص یافته است.


وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموزان غیردولتی از 8.5 درصد به 11.37 درصد افزایش یافته‌اند، اظهار کرد: احیای دارالقرآن‌ها نیز در این دولت در دستور کار قرار گرفت به طوری که اکنون 650 دارالقرآن داریم و این عدد تا پایان دولت یازدهم به 1500 خواهد رسید.


فانی تصریح کرد: 55 هزار واحد آموزشی در کشور اقامه نماز جماعت دارند و بیش از 650 هزار دانش‌آموز در اردوهای راهیان نور حضور داشتند.


وی با اشاره به فضاهای آموزشی در کشور، خاطرنشان کرد: سرانه فضای آموزشی هر دانش‌آموز در این سه سال افزایش پیدا کرد به طوری که از 4.86 مترمربع به 5.07 مترمربع برای هر دانش‌آموز رسیده است؛ افزایش 48 درصدی ساخت کلاس‌های درس، افزایش 28 درصدی تعهدات خیرین و افزایش 269 درصدی استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس از دیگر موارد این حوزه است.


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به افزایش ضریب حقوق معلمان از 700 به 1500 ریال، گفت: میانگین حقوق کارکنان آموزش و پرورش در سال 92 یک میلیون و 290 هزار تومان بود که در سال 95 به 2 میلیون و 380 هزار تومان رسیده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب