دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 مرداد 1395 - 14:58

مشارکت حوزه دانش‌بنیان واحد کازرون در تهیه و تولید چای ارگانیک

رئیس واحد کازرون با تشریح فعالیت‌های علمی تحقیقاتی حوزه دانش‌بنیان واحد کازرون ازمشارکت این حوزه در مزارع کشاورزی شمال کشور و تهیه چای ارگانیک خبرداد.
کد خبر : 107681

دکتر سعید خاتم‌ساز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه حوزه دانش‌بنیان واحد کازرون با داشتن استادان و کارشناسان برجسته در بخش‌های دامپزشکی و کشاورزی توانسته با سرمایه‌گذاری و نظارت علمی و مدیریت تولید در بخشی از مزارع چای شمال محصولی مرغوب و با کیفیت تهیه و بسته‌بندی کند، اظهار کرد: «این محصول بعد از بسته‌بندی با قیمت مناسب به کارکنان و استادان واحد کازرون عرضه شد.»


وی با توجه به مشارکت و تجربه کاری حوزه دانش‌بنیان واحدکازرون در صنعت کشاورزی افزود: «در آینده می‌توانیم چای مورد نیاز واحدهای همجوار را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تهیه و تولید کنیم و امیدواریم با گسترش این همکاری و مشارکت بیشتر بتوانیم محصولات کشاورزی شمال را در بازار جنوب عرضه کنیم.»


عضو هیات علمی و عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان واحد کازرون نیز که مجری طرح چای ارگانیک این حوزه است به خبرنگار آنــا گفت: «مرحله داشت این محصول بدون دخالت هیچ‌گونه کود شیمیایی طی شد و کامل فرآوری بر روی برگ سبز چای برداشت شده است و در مرحله برداشت این محصول با دستگاه‌های پیشرفته (بدون دخالت دست) بسته‌بندی شده است.»


رضا صادقی‎ لیمنجوب افزود: «علاوه بر کیفیت بالای محصول به لحاظ قیمت نسبت به بازار بسیار مناسب‌تر تهیه شده و با نازل‌ترین قیمت به جامعه دانشگاهی واحد کازرون عرضه شده است که با استقبال گسترده‌ای از همکاران و کارکنان واحد همراه بوده است.»


وی اظهار کرد: «با توجه به تاکیدهای مقام معظم رهبری مبنی بر مصرف تولیدات داخلی و حمایت از تولیدکننده و تکیه بر توانمندی‌های داخل، واحد کازرون توانسته در یک سال تلاش و نظارت و مشارکت مالی و علمی در پروژه تولید چای ارگانیک نه تنها درآمد قابل قبولی را استحصال کند بلکه با تقویت فرهنگ مصرف فرآورده‌های ارگانیک و حمایت از تولید داخل همراه باشد.»


عضو شورای اقتصاد دانش‌بنیان واحد کازرون گفت: «این این حوزه قصد دارد سطح مشارکت مالی و فنی خود را در تولید برنج ارگانیک و جایگزین کردن آن با انواع برنج‌های خارجی که سابقه قابل قبولی (یعنی چای و برنج) نیز ندارند به حدی توسعه دهد که جایگزین دو قلم کالای اساسی سبد کالایی خانواده‌های دانشگاه واحد کازرون و ان‌شاءالله سایر واحدهای دانشگاهی استان فارس کند تا بتواند سموم و رنگ و اسانس‌های شیمیایی را از سفره زحمتکشان دانشگاه آزاد اسلامی کشور حذف کنیم.»


صادقی‎لیمنجوب گفت: «حوزه اقتصاد دانش‌بنیان واحد مبادرت به تولید فرآورده‌های ارگانیک و سبز کرده که در این بین با پایلوت قرار دادن چندین هکتار از مزارع چای شمال در منطقه ییلاقات شهرستان رودسر که بتوانیم هم به تولید کننده و هم مصرف کننده کمک کرده باشیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب