سفرهای به وسعت آذربایجان گسترده میشود
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» منطقه دو با هدف احیا و ترویج غذاهای محلی شمالغرب کشور و استفاده از ظرفیت آنها برای توسعه گردشگری با حضور چهار استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل به میزبانی آذربایجان شرقی به مدت سه روز از چهارشنبه تا جمعه 13 تا 15 مرداد در محل پارک ائل گلی تبریز برپا میشود.
برگزاری کارگاههای آموزشی پخت غذاهای محلی و بومی استان های شرکت کننده، اجرای برنامههای آیینی 4 استان، انتخاب واحدهای پذیرایی و محلهای عرضه غذای برتر، نمایشگاه صنایع دستی، کارگاههای آموزشی با حضور استادان برجسته و نشستهای علمی درباره خوراک و غذا از برنامه های پیشبینی شده این جشنواره خواهد بود.
این جشنواره با حدود 60 غرفه نمایشگاهی و با حضور نمایندگان چهار استان شرکتکننده، به منظور عرضه غذاهای بومی، سنتی و ابداعی به صورت ارائه غذای اصلی، پیش غذا و نوشیدنی و دسر هر استان و آیینها و آداب پخت غذا برگزار خواهد شد و غذاهای اصلی، پیشغذا، دسر و نوشیدنی و دمنوش هر استان توسط هئیت داوران مورد ارزیابی و آشپز برتر هر استان انتخاب خواهد شد.
مراسم افتتاحیه این جشنواره روز چهارشنبه 13 مرداد ساعت 18 و مراسم اختتامیه آن روز جمعه 15مرداد ساعت 17 با حضور مسئولان ملی، استانی، مردم و گردشگران در محل تالار اندیشه ائل گلی تبریز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/