رئیس اتحادیه رستورانداران تهران: رستورانهای تهران کاملا بهداشتیاند
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا،در هفته جاری تصاویری از شستوشوی مرغ در فضای مجازی میان مخاطبان دست به دست شد که این امر واکنش اداره کل دامپزشکی استان تهران را در پی داشت.
در پی انتشار این تصاویر اداره کل دامپزشکی استان تهران طی اطلاعیهای اعلام کرد تصاویر مربوط به مرغهای قطعهبندی شده در مجاورت سرویس بهداشتی مربوط به رستوران میان راهی نیست و این اتفاق در شهرری رخ داده است.
اداره کل دامپزشکی استان تهران همچنین اعلام کرد که وزن این محموله یک هزار و 660 کیلوگرم بوده که بهصورت غیربهداشتی توسط افراد سودجو انجماد زدایی و قطعه بندی شده بود و با گزارشات مردمی و همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی،توسط دامپزشکی شهرستان ری ضبط و معدوم شده است.
رستورانهای تهران هر 45 روز یکبار بازدید میشوند
در همین باره رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس تهران درباره تائید شستوشوی مرغ در سرویس بهداشتی از سوی اداره کل دامپزشکی تهران گفت: رستورانهای تهران هر 45 روز یک بار مورد بازدید قرار میگیرند و چنین مواردی در رستورانهای پایتخت سابقه ندارد.
علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با تاکید بر اینکه بازدیدهای محسوس و نامحسوسی از رستورانهای داریم، افزود: اتحادیه رستورانداران و سلف سرویس تهران تفاهمنامهای را با اداره کل دامپزشکی تهران دارد که به موجب آن تمامی رستورانهای استان از سوی یک شرکت مجاز هر 45 روز یکبار و نهایتا هر دو ماه یکبار مورد بازدید قرار میگیرند.
وی با تاکید بر اینکه گزارشهای مستند این بازدیدها از واحدهای صنفی در اختیار اتحادیه قرار میگیرد، تصریح کرد: در این بازدیدها همه مواد خام گوشتی، پروتئینی، گوشت و فرآوردههای دامی رستورانها رویت و حتی داخل ماشینهای یخچالدار و حمل گوشت و مرغ نیز بازرسی میشود.
میرابراهیمی عنوان کرد: همچنین بازرسان ما از سوی دامپزشکی تهران در بازدیدهای خود از رستورانها مدارک و مستندات شرکتهای مرغهای خریداری شده را نیز مورد بررسی قرار میدهند تا گوشت و مرغ از مراکز مجاز و بهداشتی خریداری شده باشد.
رئیس اتحادیه صنفی رستورانداران و سلف سرویس تهران در پاسخ به این پرسش که آیا موارد مشابه شستوشوی مرغ در مراکز غیربهداشتی همانند سرویس بهداشتی در رستورانها گزارش شده است،بیان کرد: خبر مربوط به شست و شوی مرغ در سرویس بهداشتی مربوط به رستوران نبوده و این اتفاق در یک مرکز بستهبندی و انجماد زدایی رخ داده است. از سوی دیگر سرویس بهداشتی رستورانها عموما در معرض دید است و امکان چنین استفادهای از آن وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مرغ و گوشت مورد استفاده در رستورانها از جمله فرآردههای منجمد عرضه شده در بازار از سوی شرکت بازرگانی دولتی است،عنوان کرد: مرغهای منجمدشده شرکت بازرگانی دولتی در میدانهای میوه و ترهبار عرضه میشود و گوشت و مرغ رستورانها از شرکتهای تولیدی و عرضه دارای مجوز و پروانه از سازمان دامپزشکی تهیه میشوند.
میرابراهیمی درباره تعداد رستورانهای فعال در تهران نیز خاطر نشان کرد: اکنون 800 رستوران در تهران بهجز حوزههای شمیرانات و شهرری فعال هستند که علاوه بر آن 200 واحد دیگر را نیز در دست راهاندازی است.
انتهای پیام/