چاپ دو مقاله عضو هیات علمی واحد گلپایگان با نمایه اسکوپوس Q2
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمیدرضا خدایی درباره مقاله اول با بیان اینکه بلدرچین به عنوان یک منبع مناسب پروتئینی در صنعت دامپروری مورد توجه است، گفت: «دوره پژوهشی کوتاه، پروفایل مناسب اسید آمنهای گوشت بلدرچین، کم بودن چربی لاشه این پرنده و البته طعم مناسب گوشت آن، توجه تولید کننده و مصرف کننده را به آن معطوف کرده است.»
سرپرست واحد گلپایگان افزود: «در این پژوهش استفاده از برخی مواد در تغذیه این پرنده که میتواند در کاهش طول دورهی پرورش در عین حفظ سلامتی پرنده تاثیر بگذار بررسی شده است.»
به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهش دوم نیز مربوط به کاربرد پروبیوتیک در افزایش سیستم ایمنی مرغ میشود.
خدایی با بیان اینکه دانشجویان و اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات تهران نیز در اجرای این پایان نامه نقش بهسزایی داشتهاند، گفت: «از آنجایی که واحد گلپایگان اکنون در سه گرایش رشته علوم دامی (تغذیه، فیزیولوژی و پرورش طیور) دانشجو میپذیرد، تا پایان سال 95 حداقل چهار مقاله دیگر در زمینه علوم دامی از سوی اعضای هیات علمی این واحد در مجلات معتبر منتشر خواهد شد.»
انتهای پیام/