دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 فروردين 1394 - 10:57
صادق زیباکلام:

همدلی ملت و دولت در سایه آشتی ملی محقق می‌شود/ وحدت همان موضوعی است که آقای هاشمی در سال 88 مطرح کردند

زیباکلام گفت: در موضوع مذاکرات هسته‌ای، شاهد بهترین وجه همدلی بین دولت و ملت هستیم؛ اما برای تحقق کامل این شعار باید به سمت آشتی ملی حرکت کنیم.
کد خبر : 10418

دکتر صادق زیباکلام در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: من فکر می‌کنم که درباره نامگذاری امسال تحت عنوان همدلی دولت و ملت دو نکته حائز اهمیت است؛ نکته اول اینکه این همدلی باید یقینا با یک دیدگاه وحدت ملی در سطح کلان کشور همراه باشد و این یعنی همان موضوعی که آقای هاشمی رفسنجانی بعد از قضایای 22 خرداد سال 88 مطرح کردند.


این استاد دانشگاه تهران تأکید کرد: همدلی ملی و وحدت ملی اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه درباره کسانی که همچنان در ارتباط با حوادث و رویدادهای انتخابات سال 88 در حصر و بند هستند تغییر و تحول جدی به وجود بیاید و ما به سمت آشتی ملی حرکت کنیم. در آن صورت همدلی واقعی بین دولت و ملت به وجود می‌آید.


یکی از صورت‌های همدلی دولت و ملت به بهترین وجه در مذاکرات هسته‌ای مشهود است


وی نکته دوم در این زمینه را اینگونه توضیح داد: نکته دوم این است که می‌توان این همدلی را به بهترین شکل در جریان مذاکرات هسته‌ای دید. مردم کشور اشتیاق گسترده‌ای برای به سرانجام رسیدن مذاکرات نشان می‌دهند و دقیقه‌شماری می‌کنند. شاهدیم که همه آخرین اخبار از لوزان سوئیس را از طریق رسانه‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند.


زیباکلام افزود: فکر می‌کنم کمتر موضوعی بوده است که اینچنین درخصوص حل و فصل آن بین مردم، دولت و مسئولان، اتفاق نظر وجود داشته باشد. یعنی از یکسو دولت و مسئولان می‌خواهند که کشور از این چالش هسته‌ای خارج شود و از سوی دیگر مردم هم خواستار حل این موضوع هستند. بنابراین شکل‌گیری همدلی بین ملت و دولت به بهترین وجه ممکن در موضوع مذاکرات هسته‌ای را شاهد هستیم.


دلواپسان نمی‌توانند در کار دولت کارشکنی کنند


وی در ادامه گفت‌وگو با آنا با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در نخستین روز فروردین در مشهد مقدس، درباره کارشکنی در کار دولت گفت: من فکر نمی‌کنم که دلواپسان بتوانند تخریب یا کارشکنی در کار دولت به وجود بیاورند؛ چراکه امروزه شبکه‌های اطلاع‌رسانی و شبکه‌های اجتماعی بسیار گسترده شده‌اند و انحصار رادیو و تلویزیون در اخبار و همچنین پوشش منتقدان دولت به مقدار زیادی رنگ باخته است و دیگر مانند گذشته نیست که همه چشم و گوششان به سمت صدا و سیما باشد.





انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب