دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ناصر ابراهیمی در گفت‌وگو با آنا

به قول علی پروین، بازیکن با دمپایی وارد فوتبال می‌شود و با بی‌ام و از فوتبال می‌رود/ بازیکنان فعلی تعصبی به پیراهن یک تیم ندارند

پیشکسوت فوتبال گفت: بازیکنان زیادی در لیگ یک حضور دارند که می‌توانند امثال بازیکنانی مثل مهدی طارمی شوند، فقط به مربیان نترس و شجاعی احتیاج داریم که از این جوانان در تیم‌های خودشان استفاده کنند.
کد خبر : 97779

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، در چند سال اخیر و در فصل نقل و انتقالات مذاکرات همزمان بازیکنان فوتبال با چند تیم و ثبت قرارداد داخلی و قول و قرارهای میان آنها با باشگاههای مختلف و در نهایت پیوستن آنها به یک باشگاه خاص باعث شد تا نگاه اهالی فوتبال نسبت به این بازیکنان تغییر کند. بازیکنانی که هیچ ارزشی برای پیراهن تیم‌ها قائل نیستند و مهمترین هدف آنها دستیابی به پول بیشتر است. در این فصل هم این اتفاقات در نقل و انتقالات فوتبال ایران زیاد رقم خورد و بازیکنان زیادی با چند باشگاه وارد مذاکره شدند و حتی قراردا داخلی هم با آنها ثبت کردند اما به یکباره سر از تیم‌های دیگر درآوردند که باعث خشم هواداران سایر تیم‌ها شد.


ناصر ابراهیمی پیشکسوت فوتبال ایران در گفت وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در مورد دلایلی که باعث می‌شود برخی از بازیکنان فوتبال با احساسات هواداران بازی کنند و بعد از مذاکره با یک تیم سر از تیم‌های دیگر درمی آورند گفت: «در فوتبال امروزی هیچ اثری از تعصب و غیرت به پیراهن و تیم وجود ندارد و بازیکن برای به دست آوردن پول بیشتر و کسب درآمد بیشتر با باشگاههای زیادی وارد مذاکره می‌شود. در گذشته هم اوضاع مالی باشگاهها و طریقه پول دادن باشگاهها هم بر همین منوال بود اما بازیکن به خاطر پول فوتبال بازی نمی‌کرد و به خاطر عشق هواداران قراردادش را بدون هیچ پیش شرطی تمدید می‌کرد. اما امروزه یک بازیکن که مورد توجه چند باشگاه است تمام تلاشش را می‌کند تا بازارگرمی کند و با همه باشگاهها مذاکره می‌کند تا بتواند مبلغ خودش را بالا ببرد و در نهایت شرط‌های خودش را در قرارداد قید کند.»


وی ادامه داد: «در روزهای اخیر برخی از بازیکنان که در چند سال اخیر هیچ کس نام آنها را نشنیده بود با باشگاههای بزرگ فوتبال ایران مذاکره کردند و در نهایت با بازارگرمی توانستند با دوبرابر مبلغ اولیه قراردادشان را ثبت کنند. در واقع به دلیل نتیجه گرا شدن فوتبال، مدیران باشگاهها هم مجبور هستند تا ناز این بازیکنان را بکشند و شرط و شروط‌های آنها را قبول کنند.»


ابراهیمی در مورد راه حل خارج شدن از مشکلات بازیکن سالاری در فوتبال بیان کرد: «متاسفانه در سال‌های اخیر مربیان فوتبال ایران ترسو شدند و هیچ کس سمت جوانان نمی رود. امیر قلعه نویی زمانی که هدایت استقلال را بر عهده گرفت به مدیران این تیم گفت که سه سال بعد تیم را قهرمان می کند و بعد از سه سال کار با جوانان مستعد تیم را قهرمان کرد. امروزه مربیان به خاطر نتیجه گرفتن دنبال بازیکنان اسم و رسم دار می‌روند و به دلیل کم بودن این بازیکنان در فوتبال آنها هم برای تیم‌ها ناز می‌کنند. به نظر من باشگاه‌ها باید به سمت جذب بازیکنان جوان در لیگ‌های پایننتر بروند. من در زمان حضورم در پرسولیس علی کریمی را از کرج به پرسپولیس آوردم که مورد اعتراض هواداران هم قرار گرفتم که می گفتند استقلال فلان بازیکن را جذب کرد شما رفتید یک جوان سالنی باز برای ما آوردید. علی کریمی شش ماه بعد ارزش‌های خودش را در پرسپولیس نشان داد و تبدیل به جادوگر فوتبال آسیا شد.»


وی افزود: «در حال حاضر هم لیگ‌های دسته اول و دسته دوم فوتبال ایران پر از بازیکنانی است که تشنه مشهوریت هستند و با حضورشان در تیم‌های بزرگ می‌توانند بهترین فوتبال را بازی کنند. من حدود 6 سال پیش که در بوشهر کار می‌کردم، مهدی طارمی را کشف کردم و او را به تیم اصلی شاهین آوردم و در همین تیم پیشرفت کرد و علی دایی او را از لیگ یک به پرسپولیس آورد. در حال حاضر هم بازیکنان زیادی در لیگ یک حضور دارند که می‌توانند امثال بازیکنانی مثل مهدی طارمی شوند، فقط به مربیان نترس و شجاعی احتیاج داریم که از این جوانان در تیم‌های خودشان استفاده کنند.»


پیشکسوت پرسپولیس در مورد جدایی طارمی و رضاییان از این تیم که باعث ناراحتی هواداران پرسپولیس شد اظهار داشت: «به نظر من طارمی و رضاییان برای رفتن به فوتبال خارج کشور عجله کردند. مهدی طارمی به عنوان آقای گل لیگ برتر می توانست در این فصل در پرسپولیس بماند و در فصل بعد به لیگ معتبرتر اروپایی برود. اما چند دلیل باعث شد تا این بازیکنان از پرسپولیس جدا شوند که همه آنها مربوط به مسائل مالی مربوط می‌شود. به احتمال زیاد آنها در ترکیه پول بیشتری نسبت به پرسپولیس می‌گیرند و نکته بعدی این مساله است که پول خودشان را در چند قسط دریافت می‌کنند. در فوتبال ایران همیشه بازیکنان و مربیان از باشگاهها طلب دارند ولی در فوتبال خارج کشور بازیکنان بعد از اتمام قراردادشان با تیم‌ها تسویه می‌کنند. بازیکنان لژیونری که در باشگاههای مختلف اروپایی و کشورهای حوزه خلیج فارس بازی کردند، هیچ کس از باشگاههای قبلی خدوش طلبکار نیست اما در ایران همیشه بازیکن از تیمش طلبکار است. من که الان حدود 10 سال است که اطراف فوتبال نیستم حدود 40 میلیون تومان از پرسپولیس طلب دارم.»


وی در پایان گفت: «در سال های اخیر شاهد هستیم که بازیکنان جوان هیچ تیمی ندارند و بازیکن 37 ساله بعد از فسخ قراردادش سریع به یک تیم دیگر می‌رود و قرارداد میلیاردی می‌بندد. به قول علی پروین که می‌گفت بازیکن با دمپایی وارد فوتبال می‌شود و با بی‌‌ام و از فوتبال می‌رود. بازیکن مسن که به پول رسید از روی شکم سیری فوتبال بازی می‌کند و مربیان برای پیشرفت فوتبال باید از فوتبالیست های جوان استفاده کنند.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب