۲۳/ خرداد /۱۴۰۴

برخورد سیستماتیک با فساد

برخورد سیستماتیک با فساد
در ادامه مبارزه نظام با فساد، ۲ پسر مشاور عالی قوه قضائیه بازداشت شدند. این اقدام قاطع که با تأکید اژه‌ای بر «عدم مصونیت هر فرد در هر جایگاه» انجام شد، گواه عزم راسخ دستگاه قضایی برای پاکسازی درون‌ساختاری و ابطال ادعای «فساد سیستماتیک» توسط رسانه‌های معارض است.

به گزارش خبرگزاری آنا، در اقدامی دیگر که نشان از عزم راسخ نظام برای مبارزه بی‌امان و بدون خط قرمز با فساد دارد، منابع خبری اعلام کردند، دو هفته قبل ۲ پسر حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی مشاور عالی قوه قضاییه، به اتهام تخلفاتی توسط مراجع قضایی دستگیر شدند. این برخورد قاطع که در ادامه روندی مستمر برای مقابله با فساد در هر سطحی صورت می‌گیرد، امید به اجرای عدالت را در جامعه تقویت کرده و گزاره دروغین “فساد سیستماتیک” را که توسط رسانه‌های معاند القا می‌شود، به چالش می‌کشد.

رئیس قوه قضاییه چندی پیش در هشداری به کارگزاران نظام گفته بود: «نباید افراد را در فسادی که مرتکب شده‌اند از هم جدا کنیم.»

در همین رابطه نیز یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس از رسیدگی پرونده خبر داده بود و اعلام کرد: «پرونده متهمان با دقت و حساسیت ویژه‌ای در حال پیگیری است و دستگاه قضایی مصمم است تا بدون تأثیرپذیری از جنجال‌های رسانه‌ای، به صورت کاملاً تخصصی و مستقل به این پرونده رسیدگی کند.»

تکرار الگوی برخورد قاطع با نزدیکان مقامات

این رویکرد نشان می‌دهد که اصلی به نام “مصونیت” برای هیچ فردی و در هیچ جایگاهی در کشور وجود ندارد. پیش ازین برخورد با اکبر طبری معاون اجرایی قوه قصاییه و فرزندان حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق، معاون اول سابق قوه قضاییه و صدور حکم محکومیت برای آنها که منجر به کناره‌گیری وی از سمتش نیز شد و حالا بازداشت فرزندان حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی مشاور عالی این قوه، گواهی بر این مدعاست دستگاه عدلیه مبارزه را از درون خود آغاز کرده و در این مسیر هیچ ملاحظه‌ای را برنمی‌تابد.

پاسخ به ادعا‌های معاندان با واقعیت‌های میدانی

در حالی که برخی رسانه‌های بیگانه با تمرکز بر این موارد که در برابر خیل ده‌ها هزار مدیر و مسئول پاکدست در کشور، رقمی ناچیز محسوب می‌شود، در صدد جا انداختن موضوع “فساد سیستماتیک” هستند، واقعیت میدانی خلاف این را اثبات می‌کند و مبارزه جدی سیستماتیک با فساد در تمام ادوار گذشته در کشور جاری بوده است. برخورد‌های قاطع در سنوات گذشته با برخی مسئولان و حتی بستگان مقامات بلندپایه همچون برادر رئیس جمهور و یا معاون اول دولت، نشان از سلامت سیستمی دارد که اراده و توانایی برخورد با مفاسد را داراست و «هاضمه نظام جمهوری اسلامی فساد و تخلف را نمی‌پذیرد.»

نکته قابل تامل آن است که کشف و برخورد با این مفاسد توسط نظام جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود و در این مسیر هیچ مماشاتی و مخفی کاری نداشته است، اما همین دستاورد، توسط دشمنان و سیاست‌بازان به چماقی برای تخریب نظام تبدیل شده است.

آنچه مهم است، این هجمه‌ها نباید مانع استمرار مبارزه با فساد شود، به ویژه زمانی که کارنامه همان دشمنان و جریاناتی که درصدد تخریب حاکمیت در ایران هستند، مملو از فساد‌های عظیم مالی، اخلاقی و شراکت در جنایات ضدبشری است. مرور افشاگری‌های اخیر چهره‌هایی، چون ایلان ماسک و ترامپ علیه یکدیگر و عدم واکنش قاطع دادگاه‌های آمریکا و نخبگان آن کشور به این حجم فساد، به خوبی وخامت اوضاع در آن جوامع را به تصویر می‌کشد.

رهبری: مبارزه با فساد وظیفه قوه قضائیه است

این روند، مصداق بارز فرمایشات مقام معظم رهبری در تیرماه سال ۱۴۰۲ است که در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه فرمودند: «مسئله‌ی مبارزه با فساد هم در درون قوّه قضائیه، هم در بیرون قوّه قضائیه؛ یکی از وظایف شما است.»

استمرار برخورد قاطع با منسوبان متخلف کارگزاران نظام، این پیام روشن را مخابره می‌کند که مبارزه با فساد به صورت یک امر سیستماتیک و نهادینه‌شده در نظام اسلامی دنبال می‌شود و امید‌ها را برای ریشه کنی اژد‌های هفت سر فساد بیش از پیش زنده می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب