۰۷/ ارديبهشت /۱۴۰۴

چگونه از مسمومیت در مسافرت ایمن بمانیم؟

چگونه از مسمومیت در مسافرت ایمن بمانیم؟
مسمومیت غذایی یکی از بیماری‌هایی است که در مسافرت‌ها شایع بوده و اما با اتخاذ راهکارهای ساده و مناسبی می‌توان به آسانی از آن پیشگیری کرد.

به گزارش آنا، مسمومیت‌های غذایی به دلیل غذای مانده، مصرف مواد غذایی بین راهی که عموما به صورت غیر بهداشتی تهیه و تولید شده‌اند عموما شایعترین بیماری است که افراد در طول مسافرت به ویژه در ایام نوروز ممکن است به آن دچار شوند و شیرینی سفر را به کام آنها تلخ می‌کند.

علی‌رغم امکان مسمومیت در سفر، به گفته یک متخصص سلامت در بلایا راه‌هایی نیز وجود دارد می‌توان سفر امنی را برای خود و خانواده فراهم کرد.

آرزو دهقانی، متخصص سلامت در بلایا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌و‌گو با آنا، در رابطه با نحوه پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی در سفر‌های نوروزی با تأکید بر اینکه باید موارد بهداشت فردی را در سفر‌های نوروی مد نظر قرار داد، گفت: خانواده‌ها بهتر است دستمال مرطوب یا محلول پاک کننده دست به همراه داشته باشند و قبل از مصرف مواد خوراکی حتما دست‌ها را تمییز کرد.

وی ادامه داد: از رستوران‌های بین راهی که تمیز و مطمئن هستند غذا تهیه کرده و از مصرف انواع سالادها، غذا‌های دریایی، سبزیجات خام، محصولات لبنی غیر بسته بندی و غیرپاستوریزه خودداری شود بهتر است از شیر و فراورده‌های آن به صورت پاستوریزه استفاده کرد.

دهقانی با بیان اینکه با بیان اینکه مصرف میوه‌هایی که قابل پوست کندن هستند مانند موز و پرتقال در اولویت قرار بگیرند، گفت: آب را باید فقط از منابع مطمئن تهیه و یا از آب‌های بطری شده استفاده کرد. از مصرف آب‌های سطحی و چشمه‌ها و دریاچه‌ها باید خودداری کرد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی با بیان اینکه به هنگام خرید مواد غذایی باید، به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی بر چسب بسته بندی غذا نوشته شده است دقت شود، گفت: باید از خرید مواد غذایی در قوطی، ظروف و یا بسته بندی‌های متورم، دارای نشتی یا آسیب دیده خودداری کرد.

این متخصص سلامت در بلایا با اشاره به اینکه بخشی از مسمومیت‌ها ناشی از مصرف غذا‌های مانده است، گفت: باید سعی شود، در حین مصرف غذای تازه تهیه شده غذایی، باقی نماند در صورتی که این اتفاق افتاد حتما باید قبل از مصرف مجدد، کاملاً گرم شود. اگراز محصولات کنسروی استفاده می‌شود، برای پیشگیری از مسمومیت بوتولیسم، باید قبل از مصرف آنها را ۲۰ دقیقه در آب جوش جوشاند و تاریخ مصرف آنها را چک شود و هرگز از یخ‌های غیربهداشتی برای تهیه آب سرد استفاده نشود.

انتهای پیام/

ارسال نظر