تفکیک ساحتهای تربیتی از یکدیگر آسیبزاست

به گزارش خبرنگار آنا، شورای مدیران و معلمان مدارس سمای استان سمنان با حضور علیرضا لادنمقدم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان و جمعی از مدیران، معلمان و کارکنان مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در سالن آمفی تئاتر فرزانگان این دانشگاه برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، تربیت را خلاصه و چکیده سند تحول بنیادین آموزش و پرورش معرفی و اظهار کرد: در همه گفتمانها و اسناد بالادستی آموزش و پرورش، «تربیت» به عنوان مهمترین واژه در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرارداردو در این اسناد هیچ وجه تمایزی بین آموزش و پرورش وجود ندارد.
قاسم شریفی با اشاره به ساحتهای ۶گانه تعلیم و تربیت بیان کرد: هیچیک از ساحتهای تربیتی در دروس و برنامههای درسی مختلف جدا از هم نیستند، یعنی قطعاً هم درس قرآن ساحت علمی و فناورانه دارد و هم درس فیزیک دارای ساحت اعتقادی، عبادی و اخلاقی است و دبیر درس فیزیک قبل از آموزش قوانین و فرمولهای آن درس، از مباحث علمی همین درس برای آموزش ابعاد مختلف تربیتی دانشآموزان بهره میبرد.
وی با بیان اینکه تفکیک ساحتهای تربیتی از یکدیگر آسیبزاست، افزود: وضعیت کنونی نظام آموزش و پرورش در جامعه امروز ما نتیجه این رویکرد بوده که هرکسی کار خودش را به صورت جداگانه و مستقل از دیگران انجام دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اهمیت و ضرورت ایجاد رقابت بین مراکز آموزشی و تربیتی در کیفیت بخشی آموزش بیان کرد: نظر به امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی، مدارس سما میتوانند در ایجاد این فضای رقابتی پیشرو و هدایتگر باشند.
شریفی، کیفیتبخشی و مهارتآموزی را در رأس همه فعالیتهای تربیتی مدارس دانست و ادامه داد: اگر مدرسه سما در موضوع کیفیتبخشی فعالیتها و مهارتآموزی دانشآموزان پیشرو باشد، قطعاً مدارس دولتی هم تلاش خواهند کرد تا به این موفقیت در زمینه فعالیتهای تربیتی که همان فعالیتهای آموزشی و پرورشی است، برسند.
انتهای پیام/