فعالیتهای نوآورانه مدارس سمای سمنان؛ از پایگاه تغذیه سالم تا هنرستانهای جدید

به گزارش خبرنگار آنا، شورای مدیران و معلمان مدارس سمای استان سمنان با حضور علیرضا لادنمقدم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان و جمعی از مدیران، معلمان و کارکنان مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در سالن آمفی تئاتر فرزانگان این دانشگاه برگزار شد.
معاون امور مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در این نشست اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان حامی اصلی مدارس سما، با پشتیبانی کامل خود این مدارس را به بزرگترین مدارس حقوقی کشور ارتقاء داده و بیشترین جمعیت دانشآموزی مدارس غیردولتی در مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند.
سمانه قدس، تعداد مدارس سمای فعال در استان سمنان را ۲۵ باب مدرسه اعلام کرد و افزود: ۲ هزار و ۷۰۰ دانشآموز و ۴۳۰ کارمند در این مدارس به فعالیت علمی، پژوهشی و فرهنگی مشغول هستند.
وی به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی به مهارتآموزی دانشآموزان اشاره کرد و متذکر شد: در دنیای امروز پایه و اساس پیشرفت در کسب مهارت بوده و همسوئی مهارتهای آموزش داده شده به دانشآموزان با جریان چرخش تحولی دنیا حایز اهمیت است.
نسلسازی با معرفی الگوهای اسلامی ـ ایرانی
معاون مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان عنوان کرد: با توجه به نیازها و کمبودهای محسوس در جامعه معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی کرده است.
قدس افزود: در دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با تأکید بر تعلیم و تربیت اسلامی و تدوین الگوی تربیتی مناسب بر پایه اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، قرآن و آموزههای دینی، مهارتهای اخلاقی، رفتاری مناسب برای زندگی آینده به دانشآموزان آموزش داده میشود تا نسل آینده افرادی سلامت و موفق برای جامعه خود باشند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در حرکت برای دستیابی به اهداف سند چشمانداز جمهوری اسلامی، سند تحول و تعالی دانشگاه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش فعالیت دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی را در استان آغاز کرده است.
معاون مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در تشریح اهداف تأسیس و راهاندازی دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی بیان کرد: معرفی الگوی تربیتی مناسب برای دانشآموزان، ارتباط بین پایه دانشی و عرصه واقعی در مدارس، آمادهسازی کادر مناسب و توانمندسازی کادر مدارس، نوآوری و فناوری در مدارس، طرح مسئله از مشکلات آموزش و پرورش و ارائه راهکنشهای مناسب در حل مسائل جامعه پیرامون خود از اهداف فعالیت این دانشکده است.
دستاوردهای مدارس سمای دانشگاه آزاد سمنان
قدس به بیان گزارشی مختصر از دستاوردهای یکساله مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان پرداخت و توضیح داد: کلاسهای مهارتی در پایه ابتدایی با عنوان «مهارتهای ابتدائی»، در دوره متوسطه اول با عنوان «مهارت پایه» و در دوره متوسطه دوم با عنوان «مهارتهای پایه شروع» منطبق ساحتهای ۶گانه تعلیم و تربیت در قالب کلاسهای فوق برنامه در مدارس سما استان سمنان برگزار میشود.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر نیاز جامعه به علوم پایه و ریاضی، از برگزاری تبیین جشنواره ملی «سرزمین ریاضی و علوم و فناوری» مختص دانشآموزان دورههای اول و دوم متوسطه در اردیبهشتماه سال آینده توسط مدارس سما دانشگاه آزاداسلامی سمنان خبر داد.
معاون مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان افزود: با توجه به کاهش رغبت و تمایل دانشآموزان در انتخاب رشته علوم ریاضی، هدف از برگزاری این جشنواره تلاش درراستای ارتقای سطح آگاهی و افزایش استقبال دانشآموزان متوسطه اول برای اشتغال به تحصیل در رشته علوم ریاضی در دوره دوم است.
قدس از اخذ مجوز فعالیت هنرستان غیردولتی جوار صنعت و هنرستانهای کاردانش جواهرسازی و نان شیرینی و شکلات خبر داد و افزود: پذیرش هنرجو در این هنرستانها از ابتدای سال تحصیلی آینده در مدارس سما صورت خواهد گرفت.
وی، برگزاری جشنواره «آیین سرزمین من» در سه سطح شهرستان، استان و کشور، افتتاح نخستین پایگاه تغذیه سالم هوشمند و قلک مهارت را را از دیگر فعالیتهای مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان عنوان کرد.
سخنرانی حجتالاسلام دکتر رضا کهساری، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان سمنان، پخش کلیپ، اجرای سرود و تواشیح خوانی گروههای دانش آموزی، سخنرانی نمایندگان مدیران و معلمان، تجلیل از بازنشستگان مدارس سما، اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و برپائی ضیافت افطاری از دیگر برنامههای اجرا شده در شورای مدیران و معلمان مدارس سما دانشگاه آزاداسلامی استان سمنان بود.
انتهای پیام/