۳۰/ فروردين /۱۴۰۴

ارتقای میانگین معدل دانش‌آموزان؛ اولویت آموزش‌وپرورش برای تحول نظام آموزشی

ارتقای میانگین معدل دانش‌آموزان؛ اولویت آموزش‌وپرورش برای تحول نظام آموزشی
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از اجرای برنامه‌های جامع برای افزایش میانگین معدل دانش‌آموزان، به‌ویژه در پایه دوازدهم، خبر داد؛ این برنامه‌ها با هدف بهبود کیفیت آموزش، توانمندسازی معلمان و استفاده از فناوری‌های نوین در حال اجراست تا گام‌های مؤثری در جهت تحول نظام آموزشی برداشته شود.

مصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال‌های اخیر، توجه به ارتقای کیفیت نظام آموزشی و بهبود عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان به‌ویژه در مقطع پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه نظری، به یکی از اولویت‌های اصلی سیاست‌گذاران و دست‌اندرکاران آموزش و پرورش تبدیل شده است، در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا اظهار کرد: تمامی این برنامه‌ها با هدف افزایش میانگین نمرات دانش‌آموزان، به‌ویژه در پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه نظری، و ارتقاء کیفیت نظام آموزشی در سراسر کشور طراحی شده است.

ارتقای مهارت‌های علوم و فناوری‌های نوین در دستور کار

وی همچنین از اجرای دوره‌های آموزشی ویژه برای دانش‌آموزان عضو پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی با هدف ارتقای مهارت‌های علوم و فناوری‌های نوین خبر داد و افزود: برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی تحت عنوان طرح شهید کاظمی آشتیانی، به دنبال الگوسازی در تدریس و تقویت نوآوری در مدارس است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

طرح شهید کاظمی آشتیانی؛ الگوسازی در تدریس و نوآوری

آذرکیش به‌طور ویژه به طرح‌هایی اشاره کرد: هدف آن‌ها ارتقای صلاحیت‌های علمی و حرفه‌ای مدیران، معاونان و دبیران مدارس دولتی و شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری است.

تقویت بنیان‌های علمی دانش‌آموزان

وی بیان کرد: این اقدامات با هدف تقویت بنیان‌های علمی و ارتقای کیفیت تدریس در مدارس است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین به اهمیت برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع در موضوعاتی چون طراحی آموزشی، بررسی و تحلیل کتب درسی، آموزش استیم، هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان اشاره کرد.

توانمندسازی معلمان و مدیران مدارس

وی افزود: این دوره‌ها برای ارتقای مهارت‌های تدریس و بهبود روند یادگیری دانش‌آموزان برگزار خواهد شد.

آذرکیش با اشاره به چالش‌های موجود در نظام آموزشی کشور، تأکید کرد: کیفیت بخشی به مدارس عادی دولتی، به ویژه در مناطق حاشیه‌ای، روستایی، عشایری و مرزی، یکی از اولویت‌های اصلی این معاونت است. به گفته آذرکیش، این مناطق نیاز به توجه ویژه دارند تا بتوانند به سطح استانداردهای آموزشی مطلوب دست یابند.

انتهای پیام/

ارسال نظر