راهاندازی اولین پلتفرم اسلامی تبادل دانش
به گزارش خبرنگار آنا، نشست خبری چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) صبح امروز (دوشنبه، ۸ بهمن ۱۴۰۳) در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد.
کریم نجفی برزگر، دبیر کل شبکههای مجازی دانشگاههای جهان اسلام در این نشست؛ اظهار کرد: چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) در تاریخ چهارم و پنجم فوریه برابر ۱۶ و ۱۷ بهمن با حضور روسای دانشگاههای عضو از کشورهای اسلامی، وزرای علوم و بهداشت از حوزه بین الملل در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۶ روسای دانشگاههای بین المللی در این نشست شرکت کردهاند، تاکید کرد: سازمان همکاری اسلامی ۵۵ سال گذشته با عضویت ۵۷ کشور اسلامی تأسیس شد که سه کشور در حوزه اروپا و تمریکا، ۲۷ کشور در حوزه آفریقا و ۳ کشور در حوزه آسیا را شامل میشود.
نجفی برزگر ادامه داد: سازمان همکاری اسلامی با عضویت دائمی ۵۷ کشور اسلامی به همراه عضویت ناظر سازمان ملل متحد و چندین کشور غیر اسلامی، بزرگترین سازمان بین دولتی جهان پس از سازمان ملل متحد به شمار میآید که یک چهارم جمعیت جهان را در بر میگیرد.
وی در ادامه، گفت: سه شبکه با عنوان شبکه بین المللی سینوو در ایران از طرف سازمان همکاریهای اسلامی در حوزه نانو، پارکهای علم و فناوری و شبکه مجازی دانشگاههای جهان اسلام وجود دارد که تمام بخشهای آموزشی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاهها را شامل میشود و حتی بازوی قدرتمند معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای اتصال واحدهای فناور کشور به حساب میآید و میتواند در حوزه علمی و تجاری سازی جایگاه ارزشمندی را برای ایران پدید آورد و مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی را محقق کند.
نجفی برزگر گفت: نمایندگان ۳۵ کشور برای شرکت در چهارمین مجمع بین المللی اعلام آمادگی کردهاند و اولین مجمع در سال ۹۷ برگزار شد.
دبیر کل شبکههای مجازی دانشگاههای جهان اسلام درباره راه اندازی سامانه بارگذاری علمی در سینوو، گفت: این سامانه، اولین پلتفرم اسلامی در جهان برای ثبت اطلاعات علمی استادان و تبادل جامع دانش میان کشورهای بین المللی است، در این راستا طرح تأسیس دانشگاه بین المللی برتر و دارا بودن تمام رشتهها در چهارمین مجمع عمومی مطرح خواهد شد تا از تمام ظرفیتهای علمی استفاده شود.
به گزارش آنا، شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) یک شبکه بین المللی آموزشی، پژوهشی، دانشبنیان و فن آوری وابسته به کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فن آوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک) است که وزارت علوم میزبانی آن را بر عهده دارد.
سینوو با آرمان ایجاد عدالت آموزشی، پایگاهی برای گسترش آموزش همگانی بر پایت فن آوری هوشمند و آنلاین است که با شبکه سازی ظرفیتها از نیروی آموزش، پژوهش، نوآوری و فن آوری در راستای رویکرد کمک به توانمندسازی و پیشرفت کشورهای سازمان همکاری اسلامی بهره میگیرد.
سینوو با تصویب ماده پانزدهم از قطعنامه چهاردهمین نشست مجمع عمومی کمیته وزارت همکاریهای علمی و فن آوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) در سیزدهم ژانویه ۲۰۱۲ به ابتکار جمعی کشورهای اسلامب بنیان گذاشته شد، همچنین آغاز به کار تیم اجرایی سینوو به دبیر کلی کریم نجفی برزگر در ۲۲ می ۲۰۱۸ جان تازهای به کالبد این شبکه بین المللی بخشید.
انتهای پیام/