جشنواره بین المللی تئاتر فجر، ویترین تئاتر ایران است
حسین نادری، نویسنده و کارگردان نمایش «چشم آبی» از نمایشهای منتخب چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درخصوص اجرای این اثر بیان کرد: این اثر، یک کار دفاع مقدسی است. بسیار دوست داشتم به اتفاقاتی که بچههای کم سن و سال در جبهه انجام دادهاند، با یک دید فانتزی و طنز بپردازم، به همین دلیل چند موضوع را با یکدیگر ترکیب کردم و به اثر حال حاضر رسیدم.
وی افزود: ایده این نمایش حول موضوع قاطرهایی است که به انسانها در دوران مختلف تاریخ کمک کردهاند. داستان از انسانهای نخستین آغاز شده و تا به زمان حال ادامه دارد تا زمانی که به جنگ ایران و عراق برسد.
به گفته نادری، نمایش به این صورت است که برشهای مختلفی از تاریخ را از عصر هجر تا به حال نشان میدهد. یکی از برشها جبهه است که در اپیزود آخر نمایش به تصویر کشیده شده است و موضوع اصلی نمایش نیز است.
نویسنده و کارگردان نمایش «چشم آبی» همچنین اشاره کرد: نام این اثر به این دلیل چشم آبی است چراکه چشمهای یکی از قاطرها آبی است. البته نام نمایش در اصل، چاوکو است چراکه من اصالتا کرمانشاهی هستم و چاوکو در زبان کردی به معنای چشم آبی است.
وی در پایان با اشاره به تاثیر برگزاری جشنواره تئاتر فجر بر دیده شدن تئاترهای خیابانی گفت: قطعا برگزاری جشنوارههای مهم و بین المللی مثل جشنواره تئاتر فجر بر دیده شدن کارهای خیابانی تاثیر مثبتی خواهد داشت، استقبال مردم از کارهای خیابانی بسیار زیاد است و با یک بار نمایش تماشاگران زیادی را به خود جذب میکند. جشنواره تئاتر فجر، ویترین تئاتر ایران است، کارهای زیادی نمایش داده میشود و موجب میشود تا کارهای خوب در میان کارهایی که اجرا میشود، بهتر دیده شود.
گفتنی است، چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانیپور، امروز سوم بهمن کار خود را آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.
انتهای پیام/