جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، بهترین رسانه برای نمایش آثار هنرمندان تئاتر است
میثم کردی، نویسنده و کارگردان نمایش «طوفان الاقصی» از نمایشهای منتخب چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درخصوص اجرای این اثر بیان کرد: این نمایش با توجه به اتفاقاتی که در غزه و فلسطین افتاد شکل گرفت و تولید شد، ما به این فکر افتادیم تا نمایشی را بر صحنه ببریم که بیانگر اتفاقاتی باشد که برای مردم غزه و فلسطین رخ داده است و بتوانیم این اتفاقات را در ایران و برای مردم مخابره کنیم. هدف ما این بود که بتوانیم مردم را از مشکلاتی که در سرزمین غره و فلسطین رخ داده آگاه کنیم.
وی افزود: برای اجرای این نمایش مطالعات زیادی انجام شد، منبع اصلی ما، اما رسانهها بود چراکه رسانهها درحال حاضر حرف اول دنیا را میزند، ما از طریق رسانهها از اتفاقاتی که در این سرزمین افتاده است، با خبر شدیم و این جریان موجب شد تا بتوانیم ما هم آگاه سازی نسبت به این جریانات به مردم خودمان داشته باشیم.
به گفته کردی، این نمایش کاملا بدون دیالوگ است و به شکل تصویری، نمایش اجرا میشود. در پس زمینه این تصاویر، یک آهنگ پخش میشود و مخاطبان هیچ دیالوگی از سمت بازیگران نمی شنوند و داستان را به شکل تصویری دیده و درک میکنند که قطعا هم بر تماشاگر اثرگذار است.
نویسنده و کارگردان نمایش «طوفان الاقصی» با اشاره تاثیر برگزاری جشنواره تئاتر فجر بر بهتر دیده شدن آثار خیابانی گفت: شالوده و پایه اصلی جشنوارههای مهمی، چون جشنواره بین المللی تئاتر فجر این است که به نمایشهای خیابانی به ویژه آثار حوزه دفاع مقدس و مقاومت بپردازند. این رویداد بستر خوبی برای جذب مخاطب در این حوزه و آگاه سازی تماشاگران است تا سمت و سوی درست حق را پیدا کنند.
وی در پایان عنوان کرد: جشنواره بین المللی تئاتر فجر، بهترین رسانه برای نمایش آثار هنرمندان تئاتر است که میتواند بهترین اتفاقات را برای آنها رقم بزند.
گفتنی است، چهل و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانیپور، امروز سوم بهمن کار خود را آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.
انتهای پیام/