بورس ۴۰۰ میلیارد دلاری میشود؟/ بازار سرمایه چقدر پتانسیل رشد دارد
مصطفی صفاری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا در رابطه با سیاستهای بورسی دولت چهاردهم، گفت: تیم اقتصادی دولت در حال اجرا چند سیاست کلی اعم از آزاد سازی قیمتها است به طوری که نرخ ارز شرکتهای صادرات محور به صورت دستوری تعیین نمیشود چرا که قیمت ارز این شرکتها با توجه به عرضه و تقاضا معین سازی میشود.
بانکها باید از بنگاهداری خارج شوند
تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد:همچنین باید اشاره کرد که دولت درحال واگذاری شرکت و داراییهای خود به بخش خصوصی است که هدف این اقدام توسعه اقتصاد کشور است و از سوی دیگر سعی بر خارج کردن بانکهای کشور از حالت بنگاهداری است. از سوی دولت با کاهش سرکوب قیمتها، شرکتهای که در چند سال اخیر متحمل زیانهایی در بازار بورس شدهاند سعی بر جبران این خسارتها دارند.
بورس ۴۰۰ میلیارد دلار ارزشگذاری شد
کارشناس بورس با اشاره به وضعیت فعلی بورس، بیان کرد: یکی از سیاستهای رئیس سازمان بورس ارزش گذاری ۴۰۰ میلیارد دلاری در این بخش است که در حال حاضر ارزش بورس به رقم ۱۲۰ میلیارد دلار رسیده است که با توجه به این سیاست، بورس ایران پتانسیل رشد را دارد و همچنین درحال جبران عقب ماندگی نسبت به بازارهای دیگر است.
تا پایان سال روند بورس مثبت خواهد بود
وی ادامه داد: گرچه در اوایل بهمن ماه ترامپ در کاخ سفید حضور خواهد داشت و برخی از این شرایط ابراز نگرانی کرده اند، اما با توجه به تحلیلها تا پایان سال جاری شاخص بورس ایران ۳ میلیون ۵۰۰ واحد را تجربه و از سوی دیگر نرخ سهام پتروشیمی نیز تعیین میشود.
سیاست دستوری کنار گذاشته میشود
صفایی تاکید کرد: در سال ۱۳۹۹ ارزش بازار بورس ۴۳۰ میلیارد دلار بوده و ارزش این بازار به ۲۳۰ میلیارد تغییر کرد، اما در حال حاضر ارزش بورس ۱۲۰ میلیارد دلار است در نتیجه ارزش این بازار نسبت به بازار طلا و دلار روندی کاهشی داشته است و با کنار گذاشتن سیاست دستوری شاهد شکوفایی بازار سرمایه خواهیم بود.
انتهای پیام/