دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

توانمندسازی خانواده‌ها؛ اولویت دولت چهاردهم در حل مسائل تربیتی و اجتماعی

توانمندسازی خانواده‌ها؛ اولویت دولت چهاردهم در حل مسائل تربیتی و اجتماعی
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از برنامه‌های جدید دولت برای توانمندسازی خانواده‌ها در راستای حل مسائل تربیتی و اجتماعی کشور خبر داد.
کد خبر : 950490

به گزارش خبرنگار آنا، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در جمع خبرنگاران با اشاره به یکی از اهداف اصلی این دولت در عرصه تربیت و آموزش، گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های دولت استفاده از تمامی ظرفیت‌های شهروندان به‌ویژه خانواده‌ها برای حل مشکلات کشور است.

بهروز آذر تأکید کرد: دولت قصد دارد از ظرفیت‌های شهروندان، به‌ویژه خانواده‌ها، برای پیشگیری و حل مسائل مختلف استفاده کند و بار مسئولیت‌های تربیتی را از دوش مدارس بردارد.

وی با تأکید بر نقش حیاتی خانواده‌ها در فرآیند آموزش و تربیت، افزود: بخش عمده‌ای از شهروندان کشور ما خانواده‌ها هستند که اولیا و مربیان کودکان و نوجوانان در مدارس هستند و باید از این ظرفیت‌ها به‌طور مؤثر بهره‌برداری کرد.

بهروز آذر سپس درخصوص نقش خانواده‌ها در پیشگیری از مشکلات تربیتی و اجتماعی گفت: خانواده‌ها می‌توانند بسیاری از مسائل را قبل از اینکه به مدارس برسد، شناسایی و حل کنند. در حقیقت، مدرسه باید در این زمینه‌ها کمک‌کننده به خانواده باشد، نه اینکه بار اصلی مسئولیت‌های تربیتی و فرهنگی بر دوش مدرسه بیفتد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه اظهار داشت: دولت چهاردهم به‌دنبال توانمندسازی خانواده‌هاست تا آنها بتوانند نقش بیشتری در تربیت و پیشگیری از مشکلات ایفا کنند. امیدواریم که با این رویکرد، بخش عمده‌ای از مسائل به خانواده‌ها بازگردانده شود و مدرسه به‌جای بر عهده گرفتن بار سنگین مسئولیت‌های تربیتی، بیشتر بر توسعه علم، دانش، فناوری و مهارت‌های فردی دانش‌آموزان تمرکز کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم در حال شناسایی و برنامه‌ریزی برای عملیاتی کردن این هدف است و امیدواریم که این رویکرد جدید به حل بسیاری از مسائل تربیتی و اجتماعی کشور کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب