فرهمندپور: آرمان گرایی دوران دانشجویی نسل قدیم تکاپوی فوق العاده را در من زنده کرد+ فیلم
فهمیه فرهمندپور، دبیر ستاد زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا به مناسبت روز دانشجو، در پاسخ به این سوال که آیا پس از سالها تدریس و تحصیل در دانشگاه به اهداف خود دست یافتهاید یا خیر؟ گفت: از آنجا که بخشی از کودکی و نوجوانی خود را در دوران انقلاب گذراندهام و اکنون ۵۵ سال سن دارم، نسل ما نسلی خاص و متفاوت بود.
وی افزود: با آمدن امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی که در آن زمان پنجم دبستان بودم، به یکباره بزرگ شدیم و این اتفاقات تجربهای متفاوت نسبت به امروز برای ما به همراه داشت.
دبیر ستاد زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: به دلیل رویدادهایی که در آن دوران رخ داد، در سن ۱۲ سالگی وارد حوزههای علمیه در قم و طلبه شدم. سپس رشتههای متنوع دانشگاهی را در کنار تحصیلات حوزوی ادامه دادم.
فرهمندپور اضافه کرد: جستوجوگری، آرمانگرایی و مسئولیت اجتماعی که نسل ما در دوران نوجوانی با آنها روبهرو بود، موجب شد تا تکاپوی فوقالعادهای داشته باشیم.
وی ادامه داد: زمانی که امام خمینی (ره) به میخائیل گورباچف نامه نوشتند، من نوجوان بودم و به این فکر افتادیم که بخش قابل توجهی از جهان که تحت تاثیر بلوک شرق است، حتما به تبلیغ نیاز خواهد داشت. به همین دلیل با دوستانم برای یادگیری زبان روسی دست به کار شدیم.
دبیر ستاد زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بخش زیادی از انرژی، توان و فرصتهایی که باید میداشتیم را پشت سر گذاشتهایم. اگر بخواهم بگویم که به تمام آنچه میخواستم رسیدهام یا خیر، باید بگویم که انسان آرمانگرایی نبودهام. بنابراین، جنس آرمان بزرگتر از آن چیزی است که هر فردی بخواهد.
استاد دانشگاه تهران گفت: به پای آرمانهای خود ایستادهام و برای آنها هزینه کردهام، رنج کشیدهام، عرق ریختهام و وقت گذاشتهام. از بسیاری از مطلوبیتهای آرمانهای شخصیام برای آرمانهای جمعیام صرف نظر کردهام و اینکه در دورهای زندگی کردهام که آرمانها برایم ارزشمند و شوقانگیز بودهاند، لذتبخش است.
فرهمندپور افزود: از گذشته ناراضی نیستم، اما قطعا خواهان موقعیت بهتری نسبت به امروز بودهام تا دستاوردهای بیشتری داشته باشم. با این حال، نسبت به گذشته سرافکنده و ناامید نیستم.
انتهای پیام/