۱۶ آذر؛ گفتوگوی سازنده مسئولان و دانشجویان در یک میز/ تریبون در دست دانشجویان
خبرگزاری علم و فناوری آنا_ نادیا عابد؛ ۱۶ آذر نماد قلب تپنده در تقویم جمهوری اسلامی ایران روزی که به یاد روحیه مبارزه گری و آرمان خواهی دانشجویان ایرانی ثبت شده است و حالا دانشجویان این مرز و بوم در تلاش هستند تا با طراحی و ارائه دستاوردهای علم و فناوری برای ساخت ایرانی آباد بیش از پیش بکوشند.
دانشجویان نسل جدید در مسیر به چالش کشاندن اتفاقاتی هستند که به آمال و آرزوهایشان برای رسیدن به جایگاه والاتر و ارتقای ایران در نظام رتبه بندی علمی جهان ضرر میرساند، آنها همواره بر تکاپو و جست و جوگری تاکید دارند و میکوشند با تلاش شبانه روزی و روحیه همت گرایانه مانع توقف جایگاه علمی ایران در عرصه بین المللی شوند.
حالا مسئولان با درک عمیق از استقلال طلبی و روحیه بلند آوازه دانشجویان پشت آنها ایستاده اند و با حضور در دانشگاههای کشور تریبون را به دست دانشجویان میدهند تا با شنیدن صدای آنها مسیر سیاستگذاری و حکمرانی کشور را به صورتی ترسیم کنند تا هم به نفع جمهوری اسلامی ایران و هم به منفعت دانشجویان باشد.
تریبون در دست دانشجویان
حسین سیمایی وزیر علوم به خبرنگار آنا، گفت: تریبون در روز دانشجو در دست دانشجویان است و آنها میتوانند مطالبات خود را مطرح کنند.
با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ پیروزی ایران شرع شد
زاکانی شهردار تهران در تاریخ ۱۴ آذر به مناسبت یادبود روز دانشجو به دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی رفت و در جمع دانشجویان اظهار کرد: با شروع انقلاب اسلامی و پیروزی آن، یعنی با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، دوره پیروزی ما شروع شد، تمام ویژگیهای نظام سلطه نسبت به ما، فعال نیست، بلکه حالت انفعالی دارد، یعنی پاسخ به یک فعالیت و یک چیزی است که انقلاب از درون خودش خلق کرده است.
اختصاص سهمیه به مطالبات فعالان فرهنگی در روز دانشجو
به گفته وزیر علوم، در آیین روز دانشجو که روز شنبه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود چند سهمیه نیز به طرح مطالبات فعالان فرهنگی اختصاص یافته است و سالیان بعد این سهمیه افزایش مییابد. اگر محدودیتهای مالی نبود وزارت علوم بیش از این از تشکلها حمایت میکرد و در شرایط کنونی نیز بنا بر گسترش این حمایتها دارد.
بهروزآذر: پرسش سوالات موثر پشت تریبون روز دانشجو
زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری هم در برنامهای که به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده بود، گفت: روز دانشجو به روحیه پرسشگری نیاز دارد که هم اندیشی و پیشرفت ملت گره خورده است، در این جلسه نباید سوالات بسته بپرسید، بلکه سوالات باز و موثر را در دستور کار قرار دهید. دوره دانشجویی مهارتهایی مثل کارگروهی، مدیریت زمان، خب مسئله و مدیریت زمان را فرا میگیرد و در آینده کشور موثرند و هر قدمی که شما در مسیر علم و آگاهی برمی دارید تاثیر مستقیمی بر ایران دارد.
رستمی: اعتلای کشور بدون تکیه بر دانشگاه محال است
حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها هم در مراسمی گفت: امروز اگر قرار باشد اعتلایی صورت بگیرد باید به دانشگاه تکیه زد و کشور روی پاهای خود بایستد و بدون آن این امر شدنی نیست.
ظقرقندی: اساس روز دانشجو مسئولیت اجتماعی در قبال وقایع کشور است
اساس ۱۶ آذر دغدغه مندی و مسئولیت اجتماعی دانشجویان در قبال وقایع کشور است. دانشجویان دغدغهمند عضو تشکلها میشوند و اساس آن ارزشمند است و کسانی که این مسیر را در دهههای گذشته ادامه داده اند به این افراد امید دارند. علم به تنهایی نجات بخش نیست، بلکه به همراه نگرانی برای مردم و فقرا در کشور ارزشمند است.
رئیس کرمی: روز دانشجو؛ نماد حساسیت دانشجو به اتفاقات جامعه
سیدرضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دانشجو به عنوان یکی از مهمترین چراغهای راه هر جامعه است و خطراتی که جامعه را تهدید میکند باید در مقابل آنها واکنش نشان دهد و چراغ راه بقیه باشد؛ تاکید کرد: گرامی داشت روز دانشجو باید باعث شود تا نسبت به جامعه آگاهی و حساسیت بیشتر داشته باشیم، حساسیت دانشجویان نشان دهنده توجه به اتفاقات محیط و جامعه پیرامون خود است.
معاون وزیر بهداشت: راه اندازی کارگروهی با ساختارمند کردن تصمیم گیری دانشجویان
مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: دانشجویان قلب تپنده و آینده سازان مملکت هستند. تمام تاکید ما در دولت چهاردهم این است که فعالیتهای فرهنگی با حضور حداکثری دانشجویان انجام شود و در تمام سطوح حضور دانشجویان را داشته باشیم تا خودشان برنامه هایشان را اجرا کنند، باید تلاش کنیم تا میزان نفوذ دانشجویان در برنامههای فرهنگی افزایش یابد و باید کارگروهی با ساختارمند کردن تصمیم گیری دانشجویان راه اندازی شود تا شورا و هیئتهای مرکری در تعامل مستقیم با مدیران فرهنگی و دانشجویی حتی فراتر شود تا با حوزههای آموزشی و پژوهشی هم تعامل داشته باشند.
رئیس جهاددانشگاهی: لزوم نقش آفرینی قشر دانشجو در فضای مجازی برای تبیین وقایع و آگاهی بخشی مردم
حسن مسلمی نائینی گفت: دانشجویان با آگاهی بخشی و روشنگری برای اقشار مختلف جامعه بهویژه در فضای مجازی خطرات سلطه جویی قدرتهای خارجی را برای مردم تبیین میکنند.
حسینی: دانشجویان هویت روز دانشجو را به همنسلان خود بشناسانند
سرپرست دانشگاه تهران گفت: برای ادای دین و احترام به خون مقدس شهدای شانزده آذر، دانشجویان باید ماهیت و هویت این روز بزرگ را بیشتر بکاوند و به همنسلان خویش بشناسانند.
پزشکان شنبه به شریف میرود/ اژهای به دانشگاه آزاد اسلامی و قالیباف به تهران
شنیدهها حاکی از آن است که روز شنبه هفدهم آذر ۱۴۰۳ مسعود پزشکیان رئیس جمهور به دانشگاه شریف و اژهای رئیس قوه قضائیه به دانشگاه آزاد اسلامی میروند تا در ارتباطی چهره به چهره شنوای انتقادا و ارائه پیشنهادات قشر روشنفکر و مبارزه خواه دانشجویی باشند.
قالیباف به تهران میرود
معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: با توجه به اتفاقات اخیر در کشور و منطقه، برنامه روز دانشجو امسال بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس برگزار میشود.
ناگفته نماند که تاخیر در برگزاری مراسم روز دانشجو در هفدهم آذر ۱۴۰۳ به علت شهادت حضرت فاطمه (س) و تعطیلی روز جمعه بوده است.
اتمام حجت دانشجویان و مسئولان در روز دانشجو
روز دانشجو یادآور مسئولیت اجتماعی سنگین جوانان است؛ چرا که در این ایام که در بهترین سنین زندگی هر فردی اتفاق میافتد استعدادهای دانشجویان برای کسب مهارتهای لازم جهت ورود به بازار کار محک زده میشود تا مسیر واقعی زندگی مشخص شود.
دولت چهاردهم با شعار «وفاق ملی» پا به عرصه میدان گذاشت و حالا مسئولان معتقد هستند که هر تفکر سیاسی باید مطالبه خود را در چهارچوب اخلاقی بیان کند و دانشجویان با هر دیدگاهی میتوانند در کنار یکدیگر مسیر رشد و شکوفایی کشور را فراهم کنند.
با توجه به اینکه روز دانشجو هم روزی بسیار مهم تلقی میشود؛ بنابراین باید دید چه مطالبه دانشجویان در این روز تا چه میزان اهمیت دارد مسئولان هم چقدر انتقادات یا پیشنهادات این قشر با انگیزه و سرمایه دار مملکت را به حق تلقی میکنند و برای رفع مشکلات آنها میکوشند.
انتهای پیام/